Samo Natprosječno Inteligentni Vide Ženu Na Ovoj Fotografiji – Da Li Je Vidite I Vi? (Foto)

0

Da li možete na ovoj fotografiji da pronađete ženu? Ukoliko vam je prelagan zadatak, možda ćete se iznenaditi kad otkrijemo da oni koji uspiju riješiti ovu mozgalicu ispod imaju natprosječni visok koeficijent inteligencije, vjerovali ili ne.

A sad pitanje kako je nastala ova fotografija? Jorg Dustervald je jedan od najboljih savremenih slikara, on je porijeklom iz Njemačke, a svoju umjestnost skrivanja po tijelu modela je usavršio, doveo do savršenstva, tako reći.

Na ovoj slici se krije jedna žena, a ovaj umjetnik je perfektno maskirao na taj način da se savršeno uklopila u pozadinu, neprimjetno za većinu ljudi.

I sama ova fotografija je postala mozgalica, na društvenim mrežama je pokrenula lavinu komentara, podijeljena je javno, a ako niste uspjeli pogoditi odmah gdje se nalazi, mi ćemo vam u nastavku otkriti i rješenje ovoga.

Tijelo žene možete u dnu stabla uočiti, a noge možete u lišću.

Da li biste mogli da pretpostavite da se tu jedna žena krije? Sad nam u komentarima pišite vaše doživljavaje o ovome…

Ukoliko volite ovakve stvari, recite nam, a mi ćemo gledati češće da objavljujemo ovo, kako biste mogli da se i sami uključite u ove naše mozgalice i dajete nam rješenja o svemu. Nadamo se da vam se dopalo ovo, a vi i dalje ostanite s nama, tu smo da se družimo s vama, hvala što nas pratite, kao i svaki put do sad…

Dijelite ovo javno sa svojim prijateljima, kako biste i njima pomogli da riješe ovaj problem, i njima će sigurno biti zanimljiva mozgalica.