NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG TVRDI: Ovaj znak će biti MILJENIK SUDBINE u AVGUSTU, sledi mu NAJBOLJI PERIOD U ŽIVOTU

0

Predviđa se da će kolovoz biti mjesec bezgranične radosti za Bikove, što ih čini najzadovoljnijima od svih znakova Zodijaka. Pavlo Globa, poznati ruski astrolog, publicist i pisac, predvidio je mnoštvo divnih, nezaboravnih trenutaka za ovaj znak, uz divljenje i poštovanje drugih. Globina astrološka predviđanja poznata su po tome što su zabavna i točna, a dao je do znanja da je Bik znak koji će doživjeti najsretniji kolovoz. Dakle, Bik, ne očajavaj; Kolovoz će vam donijeti obilje sreće! Ako ste se dosad osjećali usamljeno i povučeno, velika je vjerojatnost da je vaš emotivni život na rubu procvata i uskoro ćete imati priliku upoznati svog idealnog romantičnog partnera.

Nadolazeći mjesec kolovoz obećava i financijski dobitak i prilike za razvoj karijere. Ovo je idealno vrijeme da razmislite o značajnoj kupnji, a možda čak i da svoje dugogodišnje težnje pretvorite u stvarnost. Osim toga, bit će fascinantnih i otkrivajućih informacija o vašim precima i rodbini, koje biste trebali biti spremni primiti tijekom 8. i 9. u mjesecu. Mudro je zabilježiti ovo vrijedno znanje jer bi se moglo pokazati neprocjenjivim. Prema riječima stručnjaka Globe, rođeni u znakovima Bika, Strijelca i Riba u kolovozu mogu očekivati ​​obilje sreće. Međutim, Rakovi, Jarci, Ovnovi i Vage trebali bi se pripremiti za poteškoće, osobito u svjetlu nadolazećeg tranzita Venere. Unatoč tome, važno je ostati optimističan i tražiti bilo kakav tračak nade i pozitivnosti, čak i usprkos nedaćama.

Horoskop za 9. kolovoza 2023. ima specifičnu prognozu za Bikove. Što se tiče posla, imperativ je da se fokusiraju na poslove koji zahtijevaju kontinuirani angažman. Što se ljubavi tiče, rođeni u drugoj dekadi ovog znaka mogu se suočiti s poteškoćama u romantičnim vezama. Također bi trebali dati prednost medicinskoj skrbi čak i za najblaže bolesti. Što se tiče Blizanaca, postoje brojne mogućnosti za posao koje treba razmotriti, ali je ključno odabrati onaj koji je prikladan za njihovu trenutnu situaciju. Ako su u vezi ili u braku, kratko putovanje može poboljšati njihov romantični život. Što se tiče zdravlja, osjećaju se dobro. Na kraju, za Rakove bi suradnja s kolegom iz Djevice mogla potaknuti njihovu kreativnost i radnu etiku, a novčanu naknadu mogli bi dobiti krajem idućeg tjedna. Njihov brak je stabilan i ne očekuju se značajnije promjene. Međutim, mogu osjećati napetost u svom zdravlju.