Šijan je prevario Gocu sa najboljom drugaricom i rodio se ON: Ovo je vanbračni sin Zorana Šijana, Božinovska o njemu ima JASAN STAV (FOTO)

0

Mirko Šijan, izdanak renomirane folk pjevačice Goce Božinovske, afirmaciju je stekao ne samo obiteljskim vezama već i zajednicom s Bojanom Rodić. Bojana Rodić rođena je sestra Bogdane, koja je u srpskim medijskim krugovima već ponijela titulu srpske Kardashian. Odajući počast svom ocu Zoranu, Mirko je svom prvorođenom djetetu odlučio dati isto ime. Zoran je bio zastrašujuća prisutnost na ulicama Beograda tijekom 1990-ih. To je doba Zorana dobio veliku medijsku pozornost zahvaljujući dogovorenom braku s proslavljenom pjevačicom. Nažalost, njihova ljubavna priča završila je kada je on otišao od Goce zbog njene bliske suradnice i susjede Gorane.

Nakon tragične Zoranove smrti, koji je život izgubio čekajući u automobilu na semaforu, njegova supruga Gorana, s kojom se vjenčao prije tri godine, rodila je sina samo tri tjedna prije nesretnog događaja. Prije toga, 1996. godine, Zoran se rastao od Goce, majke njegovo dvoje djece, Zorane i Mirka. Ubrzo nakon rastave, Zorana je uplovila u novu vezu s Goranom, koja je dovela do njihovog braka. Nažalost, njihova bračna sreća kratko je trajala zbog spomenute tragedije. Vrijedi istaknuti da je Zoranov najmlađi sin Vukašin krenuo očevim stopama.

On je prije nekoliko godina uhićen zajedno sa svoja dva suputnika zbog sudjelovanja u pucnjavi koja se dogodila na Novom Beogradu. Nadalje, prije otprilike godinu i pol dana priveden je zbog posjedovanja nedopuštenih sredstava. Osim toga, policija ga je više puta privodila zbog sudjelovanja u tučnjavama i nasilnim djelima. Gocina majka svojoj djeci nikada nije branila druženje s Vukašinom. Štoviše, izrazila je uvjerenje da je Gorana odgovorna za raspad njezine obitelji. Uprkos tome, Goca je pojasnila da ne gaji zlobnu volju prema Goranu i da mu je oprostila sve prestupe. No, i Goca je dala do znanja da nije zaboravila Goranov postupak.