Rada Manojlović za vreme vanrednog stanja nije imala ni za hranu, maćeha joj slala pakete u Beograd!

0

Poznata pjevačica Rada Manojlović je uvijek isticala koliko je vezana za svoje rodno mjesto Četereže u kojem provodi svo svoje slobodno vrijeme. Ona je tu napravila i kuću od novca koji je zaradila pjevanjem i nije kupila nekretninu u Beogradu kao većina njenih kolega. U njeno rodno selo su otišli novinari Kurira i razgovarali sa njenom bakom Radom koja im je ispričala neke detalje iz Radinog života.

Baki Radi je pjevačicin otac bratanac a kako kaže i Rada i njena sestra Maja su jako dobre osobe i Rada svoju sestru izdržava jer ona nije zaposlena. Bakina kuća je odmah pored pjevačicine i kako ona kaže Rada je tu najduže bila za vrijeme karantina a dolazio je i njen dečko Haris koji se baki redovno javljao i zvao je da popiju po jednu rakiju.

Baka kaže da Rada voli da nastupa u svom kraju i da je nedavno pjevala na jednoj svadbi u blizini. Baka je govorila i o špekulacijama koje su se pojavile u medijima kako Radin otac ne voli Harisa i ne sviđa mu se što je njegova kćerka s njim u vezi. Ona tvrdi da to nije istina i da on poštuje kćerkin izbor ali da bi želio da doživi i unuke pa bi volio da se što prije uda.

Baka je otkrila i da je Rada trenutno u Bosni kod Harisa a ispričala je novinarima i kako su Rada i Maja rano ostale bez majke koja je preminula od zloćudne boesti. Njena smrt je uticala na djevojčice kojima je bukvalno majka umirala pred očima. Danas njihov otac ima drugu ženu koja je jako dobra i vrijedna i koja se odlično slaže sa Majom i Radom a za vrijeme korone je Radi slala i pakete sa hranom u Beograd.