Samo što je dobila unuče GOCA BOŽINOVSKA OTIŠLA NA MORE: Pevačica progovorila o špekulacijama da nije u dobrim odnosima sa SINOM I SNAJKOM!

0

Poznata pjevačica Goca Božinovska je početkom mjeseca augusta dobila drugu najljepšu ulogu u svom životu, a to je da je postala baka. Njen prvi unuk rođen je 9. augusta ove godine, a pjevačica nije krila sreću povom ovog događaja.

Tokom jednog intervjua Goca Božinovska je otkrila da joj je ova uloga predivna i da joj je pokazala koliko je zapravo sposobna da se brine o drugima, ali i koliko ućiva u istoj ulozi. Ono što su mnogi mediji pisali i prenosili jeste da pjevačica nije baš u najboljem odnosu sa svojim sinom i sa svojom snahom. Pjevačica je trenutno na odmoru u Crnoj Gori gdje ništa nije radila povodom svog posla, a na odmoru je sa svojom sestrom.

Otkrila je da ima sjajan odnos sa snahom i sa sinom i da su to bile sve laži što se pisalo i prenosilo. Oni se ni ne svađaju, tako da je u njihovoj kući sve dobro. Pjevačica je otkrila da ima namjeru da se odmori u potpunosti kako bi mogla uskoro da zamijeni svog sina i snahu, kako bi ona mogla da brine o svom prvom unuku dok su oni na odmoru. Planirali su da odmaraju kada njihov sin Zoran ojača kako bi mogao i on da uživa, ali i oni da se odmore.

Trenutno njih dvoje svoje dane provode uz bebicu i ono što je zaista dobro, a što se i samoj pjevačici sviđa, jeste što snaha i sin imaju veliko dvorište i bazen tako da mogu da uživaju njih troje kao porodica i u takvim okolnostima. Goca ne krije da je jako sretna zbog svog sina i njegove porodice, ali i da ima jako dobar i skladan odnos s njima, a ne kako su mnogi mediji prenosili.