VENČANJE IZ SNOVA SVAKOG MUŠKARCA: Skoro se srušio od šoka kada je vidio kako ga je namamila! (VIDEO)

0

Zahvaljujući internetu i društvenim mrežama u prilici smo da vidimo mnogo smiješnih i neobičnih situacija a jedna od najčešćih tema su vjenčanja i dogodovštine vezane za njih a koje su zabilježene kamerom. Na internetu se mogu pronači na hiljade video snimaka sa neobičnim i maštovitim prosidbama i vjenčanjima i njih uglavom priređuju muškarci ali u ovom slučaju su uloge bile izmijenjene.

Djevojka iz Ukrajine, Marina Cuter je svog budućeg muža Mihaila na prevaru da tako kažemo, namamila da dođe na stadion u Kijev. Mihael koji je Njemac je veliki obožavatelj fudbala i njegova djevojka je smislila originalan način za vjenčanje. Ona je sa svojim prijateljima organizovala vjenčanje koje se desilo na terenu olimpijskog stadiona a Mihaela su doveli sa povezom preko očiju i nije imao pojma šta se sprema.

Sveštenik i zvanice u već bili na terenu a mladoženja koji je očekivao da će gledati fudbalsku utakmicu je ostao bez teksta kada su mu skinuli povez sa očiju. Nakon što je završena ceremonija vjenčanja zbunjeni mladoženja je rekao da nije ni znao da je moguće da se vjenčanje održi na stadionu i bio je oduševljen što je i sveštenik pristao na ovu neobičnu ideju jer mu je jako važno da on i njegova žena budu vjenčani pred Bogom.

Sveštenik je objasnio da će se ipak glavni dio svete tajne i ceremonije vjenčanja morati naknadno održati u crkvi. O cijelom vjenčanju su izvještavali i tamošnji mediji a Marina je rekla kako je njen novopečeni muž još uvijek u šoku od onoga što mu je priredila.