NE PRESTAJU SA PROZIVKAMA Ceca i Mili su sarađivali dve decenije, konačno otkriveno zbog čega je sukob zapravo nastao..

0

Prije nekoliko godina Mili je za Svjetlanu cecu Ražnatović napisao album koji je odlično prošao a sluša se i dan danas, od tada su postali pobjednički tandem u poslu i veliki prijatelji međutim to se sad promijenilo.

Kako ste mogli zaključiti i po emisijama Zvezde granda oni su danas ljuti suparnici i to ne kriju od očiju javnosti. Iako su prije nekoliko godina prekinuli saradnju ni Ceca a ni Mili nikada nisu otkrili tačan razlog zbog kojeg je došlo do prekida saradnje ali i prijeateljstva. Ceca jeodmah u prvoj emisiji svima stavila do znanja da ona i Mili nisu u dobrim odnosima te su se često prepucavali.

Njihov posljednji sukob se desio zbog jednog od kandidata u takmičenju, a u pitanju je djevojka koja je pjevala Cecinu pjesmu. Naime, djevojka je na kraju trebala izabrati ko će joj biti mentor, a ponudili su se Ceca i Mili, kada je Mili istakao da zna kako se prave zvijzde u ovakvim takmičenjima ali i mimo njega, Ceca nije mogla a da mu ne odgovori.

– Čekaj, koju zvijezdu si ti napravio? Mene nisi, ja sam bila Ceca prije nego što si uzeo gitaru u ruke – poručila je Ceca, a nakon što je takmičarka odabrala Milija za mentora, razočarano je poručila: – Ja te spasem, a ti izabereš Milija koji se uopšte ne bavi takvom muzikom! Pa gdje je tu pravda? Međutim svađa tu nije stala, Ceca je nastavila: – Kada pjevač organizuje koncert, publika ne dolazi kod Milija, nego kod Cece na koncert. Mili ju je to bilo smiješno pa je kroz osmijeh potvrdio njenu priču, na šta mu je pjevačica rekla da je jako prepotentan.