Bila je NAJLEPŠA žena Jugoslavije, svi ludeli za njom, a ovako danas živi: SELJČKI ŽIVOT I JEDE ŠAKU HRANE DNEVNO..

0

Naime, svima dobro poznata glumica Tanja Bošković ima 69 godina, a svoje straenje kako ona tvrdi doživljava kao normalan proces. Nedavno je istakla kako žena može da bude lijepa u svim godinama te da se osjeća kao djevojka samo ukoliko drži do sebe, te ima mir u duši i jubav u svome srcu.

Glumica je prepoznatljiva upravo po svom vedrom duhu zbog kojeg su je svi voljeli, a iako težak period krone na nju nije uticao te na promjenu njenih životnih navika, pa je zbog toga ona itekako bila aktivna i veoma dobrog zdravalja. Jedne prilike izjavila je sljedeće, te svojim izlaganjem oduševila mnoge žene: – Spadam u ljude čeličnog zdravlja. Imam 68 godina. Poslednjih 35 godina nisam imala ni kijavicu. Ne znam kako su ljudi postali inertni. I dalje trčim, skačem, jurim, ludujem i pevam… Volim more i da plivam. I dalje jedem šaku hrane dnevno. Nikom nije potrebno više. Živim jedan zdrav seljački život. Nemam potrebu za prejedanjem u bilo kom smislu. Verovatno me molitva, pričešćivanje i ispovest drže u dobrom duhovnom i fizičkom zdravlju. To je moja radost.

Zatim je dodala da iznimno važnim smatra da ne trebate imati loše misli, te samo ukoliko ih budete doživjljavali kao grijeh biti će vam lijepo u životu. I kad dođu loše misli, očetkam ih sa sebe. Nisam morala da nosim tuđim imenom potpisane haljine da bi mi rekli da sam vredna. Nahranjena sam ljubavu svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nisam morala. Ne trebaju mi automobili i svuda idem peške.

Uđem u gradski prevoz samo ako žurim. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I telo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Ubi vas pamet i kalkulacija, ovo se obraćam čitaocima. Rasteretite svoje duše i radujte se. – dodala je Tanja za medije.