OVDJE SVI GRIJEŠE: Ni slučajno ne kupujte novčanik ove boje jer privlači SIROMAŠTVO!

0

Sigurno ste nekada čuli za feng shui pravila, a prema tim pravilima je novčanik dom za vaš novac, te sve što je vezano sa njim. Prema tim pravilima i zbog toga taj prostor mora da bude uredan i da ne sadrži stare ili stvari koje su nepotrebne kako bi pozitivna energija mogla da uđe.

Principi ovih pravila govore kako bogatstvo ne voli kada ga zanemarujete i ne brinete se o tome, pa postoje i par savjeta prema tim pravilima kakav bi to vaš novčanik trebao biti kako bi privukao novac i bogatstvo.

Počistite nered iz vašeg novčanika: Što se tiče vašeg novčanika, potrebno je da bude uvijek čist i uredan, a kada izbacite sve nepotrebne stvari iz njega onda ćete stvoriti protok dobre energije. Ne bi smjeli držati fiskalne račune niti kreditne kartice koje upućuju na neki dug ili neki stari novac koji se koristi.

Svaka kartica bi vam trebala biti na svome mjesut i novci da budu uredno ostavljeni, te je pravilo da imate uvijek nešto novca u novčaniku.

Bitno je da izaberete pravu boju, pa su najpopularnije boje crvena, crna, braon, zelena i tamnoplava. Ono što je još bitno da znate jeste da nikako ne bi trebali kupovati polovne novčanike jer u njima ostaje energije od prethodnog vlasnika.

Isto tako bi trebali paziti gdje ostavljate novčanik i ne ostavljajte ga na pločicama od kupatila, a isto tako bi trebali izbjegavati modele novčanika koji imaju nepravilne oblike, te će prednost da imaju duguljasti novčanici sa pravilnim linijama.