Naime, Aleksandra Prijović važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih pjevačica sa naše estrade. Redovnmo puni klubove a njeni hitovi se slušaju svakodnevno.

Međutim malo ko zna kako je ona izgledala na samom početku karijere, dok nije stekla slavu te svakodnevno počela da se pojavljuje u medijima. Pjrvačica je danas u sretnom braku sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem i imaju malog sinčića koji osvaja srca publike kada god se nađe u medijima. Mnogi su od nje tražili recept s obzirom da se nakon trudnoće veoma brzo vratila na staru kilažu a lice joj nikada nije bilo ljepše.

Kada su u pitanju korekcije, Aleksandra je uvijek govorila otvoeno o njima te nikada nije krila i da je uradila grudi. Ipak ne možemo ne primjetiti da se Aleksandra dosta promijenila tokom godina, a priznala je i sama da je korigovala nos, usta i zube.

– Ništa više neću korigovati. Ispravila sam sve što sam htjela – izjavila je Aleksandra jednom prilikom, pa dodala: – Zagovornica sam estetskih zahvata jer žena treba da udovolji sebi i promijeni ono čime nije zadovoljna, ali treba znati mjeru. Ne treba pretjerivati, da ne ličite na sebe – priznala je ona u emisiji u kojoj je gostovala.