Muž Jelene Bin Drai posle 4 godine u javnosti, pogledajte šta je od njega ostalo: A NEKADA SU JOJ SVI ZAVIDELI NA NJEMU.. (FOTO)

0

Naime, ovih dana mediji bruje o paru koji je prije nekoliko dana objavio fotografiju na društvenoj mreži. U pitanju je Jelena Bin Drai sa svojim mužem, a fotografija je privukla veliku pažnju. Da se podsjetimo, Jelenu svi pamte po prezimenu Jkovljević, te kao nekadašnju manekenku i misicu Jugoslavije.

Ona je u braku već četrnaest godina sa Saidom i imaju četvero djece, jednu kćerku Asju i tri sina Hilala, Hamdana i Rašida. Danas važi za jako uspješnu i poslovnu ženu koja i pored svih obaveza astiže da bude odlična majka svojoj djeci. Vjerujemo da je to razlog njenog dužeg odsustva sa Instagram profila, pa zato je njena fotografija koju je objavila prije nekoliko dana postala prava senzacija.

Baš kao i mnoge slavne ličnosti, Jelena je sa mužem došla gledati Svjetsko prvenstvo. To je izgleda bio sasvim dobar povod da Jelena konačno objavi novu fotografiju sa svojim mužem. U njihovom društvu su se našli i Danica Karić zajedno sa svojim suprugom Nikolom te su se svi zajedno fotografisali u navijačkoj atmosferi dok su pratili meč između Hrvatske i Brazila.

Na fotografiji se moglo vidjeti da ovo malo društvo zaista uživa te su sulijedile pozitivne reakcije a osim komentara da supružnici djeluje veoma skladno te da im je očito sve potaman, posebnu pažnju privukao je i izgled nekadašnje misice koja se savršenom figurom može pohvaliti i nakon četiri porođaja. Mnoge žene ispod fotografije su molile Jelenu za recept tako savršene figure čak i nakon toliko poroda, međutim Jelena se nije oglasila u vezi tog pitanja.