Sa novom ženom i bebom živi u luksuznom stanu na Vračaru, a evo u kakvim uslovima stanuju prva žena i starija ćerka Ivana Ivanovića (FOTO)

0

Naime, kako ste mogli ispratiti u medijima kćerka poznatog voditelja je ove godine navršila punoljetstvo. Ona je u zadnje vrijeme sve češće na naslovnim stranama, te jedna od tema u medijima posebno kako je postala punoljetna ove godine. Iako su se njeni roditelji razveli prije nekoliko godina, Staša je i dan danas u odličnim odnosima sa svojim ocem Ivanom.

Nekoliko puta je priznala da joj je teško pao razvod njene majke Zorice i oca ali da sada kada je starija shvata zašto je to ipak bolje bilo za sve. Iako često možemo vidjeti Stašu kako boravi kod oca, njeno glavno pristanište je ipak kod majke. Odabrala je život s majkom jer je tada manje izložena medijima mada svi vjeruju da ona kao ambicozna mlada umjetnica neće uspjeti pobjeći od medija ma koliko god se skrivala.

Naime, ona je objavom fotografije iz doma u kojem živi sa majkom otkrila jedan detalj o kojem vjerovatno nije ni razmišljala dok je postavljala fotografiju na Instagram. Na fotografiji se jasno vidi da je dom ispnjen ljubavlju te da je jako prozračen i svijetao, a ne možemo izostaviti ni Stašin osmijeh koji svakodnevno krasi njihov dom.

Voditelj je u nekoliko navrata izjavio kako je ponosan na svoju kćerku posebno sada kada je pogleda a ona već punoljetna djevojka a za koju godinu će biti i samostalna žena. Ali bez obzira naglasio je da će ona za njega uvijek ostati “njegova ćuftica” te joj je pođelio puno sreće u daljem životu. Ivan je u međuvremenu sa drugom suprugom dobio mlađu kćerkicu Lolu pa je sad više fokusiran na njeno odrastanje, međutim posebno je istakao kako od starije kćerke ima potpunu pomoć oko nje.