FOTOGRAFIJA SEVERINE I NJENE MAJKE KOJA ĆE VAS DOVESTI DO SUZA- ”Ovo je moja mama, ona je moje utočište ” (FOTO)

0

Mnogo se pisalo i pričalo o poznatoj pjevačici iz Hrvatske Severini, ali ipak se najmanje o njoj pričalo radi njene karijere i uspjeha u istoj, dok najviše radi problema koje je ona imala u privatnom životu.

Bilo je tu svega u njenom životu, od borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom sa Milanom Popovićem, pa se onda i pričalo radi razvoda kojeg je ona imala od Igora Kojića, pa su bile tu i njene neke prepiske sa Profirijem koji je navodno dobar prijatelj sa Milanom Popovićem.

Ipak, ona je ovih dana preko društvenih mreža objavila jednu emotivnu objavu koju je ona odlučila da posveti svojoj majci Ani Vučković, te se može reći da je sa ovim raznježila fanove i javnost, pa je isto tako i pokazala koliko ona voli i poštuje svoju majku.

“Ovo je zagljaj koji je mene napravio čovjekom, te su ove ruke meni usadile toplinu i nježnost, te njeno srce i njena hrabrost, njen stav i dostojanstvo. Moja mama je moje najsigurnije utočište”, bio je opis od Seve koja je objavila fotografiju gdje ona pozira u majčinom zagrljaju.

Sada je trenutno Severina u svome rodnom gradu Splitu, te provodi vrijeme sa svojom porodicom i prijateljima, pa se čak u jednom momentu vidi kako je ona pustila suzu u majčinom zagrljaju, dok je sasvim i poznato kroz kakav to ona težak period sada u životu prolazi.

Severina nije sakrivala nikada da je ona sa svojom majkom mnogo bliska i da je njena mama tu uz nju čak i kada su najteži trenuci.