Sanja Kužet, renomirana srbijanska TV voditeljica, afirmaciju među širom publikom stekla je radeći kao voditeljka “TV Binga” na TV “Pink”. Kasnije je postala istaknuta ličnost glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, koje se i danas emitira na TV “Prva”. Svojim zadivljujućim nastupom i artikuliranim voditeljskim govorom, Lepa Sanja bez muke je osvojila publiku i zaslužila njihovo divljenje. Osim toga, poznata je po svom iskrenom entuzijazmu za svoj posao, često pokazujući svoju strast pjevajući i plešući uz talentirane mlade natjecatelje u popularnom glazbenom show programu.

 

Unatoč tome što ne želi govoriti o svom privatnom životu, javnosti je poznato da Sanja, markantna osoba, ima dva sina. Poznato je da je najstarijeg Andriju dobila u dvogodišnjem braku sa Zoranom Piperom, u vrijeme dok je radila na TV “Pink”. Njihov brak trajao je nešto manje od godinu dana. Ipak, ističe da je razvod od prvog supruga protekao prijateljski i bez negativnih emocija i grubih riječi. Ističe da oboje podjednako doprinose odgoju sina, osiguravajući mu ljubav i pažnju koju s pravom zaslužuje. U medijima se 2014. godine pojavila vijest da se Sanja Kužet povezuje u ljubavnoj vezi s Aleksandrom Acom Sofronijevićem, renomiranim glazbenikom i šefom “Velikog orkestra”. Ipak, voditeljica je opovrgla te glasine, ističući da je njen odnos s Acom isključivo profesionalan i prijateljski. Sanja Kužet drugog sina Strahinju dočekala je sa svojim partnerom Nemanjom Živojinovićem, koji je biznismen i direktor je marketinga kompanije “Pežo” u Srbiji. Sanja otvoreno kaže da nije sklona ponovnoj udaji i da joj je zadovoljstvo biti s partnerom u neslužbenom svojstvu. Vrijedi istaknuti intrigantnu činjenicu da su Sanja i Nemanja imali emotivnu vezu u ranim dvadesetima. Međutim, u tom razdoblju nisu bili emocionalno zreli i profesionalno ispunjeni, što je dovelo do raspada njihove veze. Ipak, sudbina se umiješala i ponovno ih spojila.

 

Mediji su ostali zatečeni viješću o trudnoći lijepe voditeljice i skorom dolasku drugog sina, jer su Sanja i Nemanja vješto prikrivali svoju dvogodišnju romansu započetu krajem 2014. godine. U današnje vrijeme vesela obitelj njeguje zajedničke trenutke, a Sanja je izrazila želju za kćeri dok je zaigrano spomenula kako već ima troje djece – Andriju, Strahinju i svog voljenog maltezera Todora, koji izaziva njezinu nepokolebljivu predanost i ljubav . “Zvezde Granda”, jedna od najgledanijih emisija na regionalnim televizijama, trenutno doživljava značajne transformacije. Sanja Kužet, koja je nedavno objavila uzbudljivu vijest o skorom majčinstvu, zaključila je voditeljsku ulogu za ovu sezonu.

U svjetlu okolnosti, nije bilo iznenađujuće da je napravljen ovaj izbor. Odvojiti malo vremena za mir i zadovoljstvo u nadolazećim mjesecima nedvojbeno će joj biti od koristi. Saša Popović otkrio je da se Sanja muči tijekom trudnoće, što je dodatno potvrdilo potrebu za pauzom. Potvrđeno je da će Ana Sević preuzeti njenu dužnost. U iščekivanju prinove sa partnerom Nemanjom Živojinovićem, zanosna voditeljka s nestrpljenjem iščekuje dolazak sina. Prije toga već je bila blagoslovljena s dvoje djece. Iz prethodnog braka dočekala je danas četrnaestogodišnjeg Andriju, a s Nemanjom dijeli radost podizanja šestogodišnjeg sina Strahinje. Sigurno je da dečki s nestrpljenjem očekuju dolazak društva, dok će mama sada imati više vremena da se posveti obitelji i osobnom blagostanju. Njena odluka je odlučna i nepromjenjiva. “Ovim završavam svoje sudjelovanje u ovoj sezoni, moja voljena publiko… Fotografije su snimljene posljednjeg dana produkcije, u vrijeme kada mi pomisao da je ne dovršim još nije pala na pamet. Krenimo sada na putovanje prema novim osobnim trijumfima!” izjavila je Sanja Kužet, koja se trenutno oprašta od nadaleko obožavanog programa na Instagramu.