ACA SOFRONIJEVIĆ SE SINOĆ POJAVIO SA DJEVOJKOM NA CRVENOM TEPIHU: Pojavila se u haljini koja oduzima dah, SVI SU U NJIH GLEDALI

0

Aca Sofronijević je popularni harmonikaš koji je konačno svoju srodnu dušu pronašao.

On je danas uspješan šef orkesstra, kompozitor, ali i producent, koji uživa u ljubavi sa Sanjom Ćulibrk, voditeljkom koja radi u Grand produkciji.

A otkad su svoju emotivnu vezu započeli, njih dvoje se ne razdvajaju nikako, tako su se pojavili na jednom prijestoničkom događaju ruku pod ruku.

Savršeno stilizovan je bio novopečeni par, a voditeljka je haljinu sa šljokicama ponijela na spektakularan način, savršeno je njenu figuru istakla, a Aca se opredijelio za crno odijelo.

Nikako osmijeh s lica nisu skidali, jasno je svima koliko njih dvoje uživaju u svojoj romansi.

Tako ni Aca ne skriva koliko je sretan i veseo porod svoje izabranice, našalio se kako očekuje da mu kolege na svadbi sviraju.

Sofronijević je dodao kako je Sanja divna, da uživaju zaista, trude se da što više vremeno provedu zajedno. Za sad je prelijepo a potom se našalio kako je on svuda svirao, sad moraju i oni njemu da sviraju.

Aca Sofronijević je srbijanski harmonikaš koji je rođen u Kraljevu 1983. godine, a danas živi i radi u Beogradu.

Na koncertima i nastupima najpoznatijih zvijezde iZ Srbije njegov orkestar je neizostava pratnja, pa tako on svira kod Lepe Brene, Ace Lukasa, Marije Šerifović, Ace Pejovića, Saše Matića i drugih.

On je i sa Šabanom Šaulićem svirao svojevremeno.

On je u gradu u Kraljevu živio sa roditeljima i mlađom sestrom Aleksandrom. Kad su posjetili porodicu na selu, vidio je staru harmoniku. Imao je četiri godine tad, a njemu je bio vrlo zanimljiv taj instrument pa nije želio bez njega otići kući. Roditelji su mu govorili da to ne može nositi sa sobom, ali je on plakao i molio porodicu i roditelje. Svoju prvu harmoniku je dobio na taj način.