SEKA ALEKSIĆ SMRŠALA 10 KILOGRAMA, A SAD JE OTKRILA KAKO: Evo kako izgleda njen obrok, NIKAD OVAKO ZGODNA NIJE BILA

0

Seka Aleksić je uvijek bila poznata kao jedna veoma atraktivna pjevačica, te su mnogi voljeli da je slušaju i gledaju na njenim nastupima. Ipak, pjevačica Seka Aleksić je u skorije vrijeme napravila jednu promjenu zbog koje je ona sve oduševila, pa je i na zadnjem nastupu na jednom splavu ona odlučila da se pojavi u crno-bijeloj odjevnoj kombinaciji za koju se može reći da je njoj odlično stojala.

“Ja uopšte nisam imala u planu da se ošišam, to mi je jednostavno došlo i svidio mi se ovaj outfit, pa sam ja njega zamislila sa ovakvom frizurom i mogu reći da mi je malo dosadila moja kosa pa mi je trebala promjena”, otkrila je Seka koja je isto tako smršala 10 kilograma.

“Mogu reći da to nisu nikakve dijete nego samo zdrava ishrana i ja jedem pet obroka dnevno. Veljko pojede sve što ostane ali samo zdravo naravno, a mogu reći da je moj najveći problem što sam ja kuharica i domaćica koja kuha pa sam jednostavno u jednom trenutku pretjerala”, dodala je Seka pa isto tako rekla kako se finansijama u njihovom domu bavi isključivo njen suprug.

“Da ja vodim finansije u našoj kući, ja bi davno propala i za taj dio je moj suprug zadužen za to, a ulažem dosta i u svoju karijeru i to je posao, to je i obaveza”, dodala je Seka.

Pored svega toga što je Seka rekla, mnogi su se ljudi složili da ona nije nikada bila zgodnija nego sada i da zaista sva blista.