SJEĆATE SE ZUMBUL-AGE? Bio je magnet za žene – Godine su uradile svoje, a evo kako sada izgleda bivši zavodnik (Foto)

0

Turska serija koja nosi naziv “Sulejman Veličanstveni” je emitovana od 2011. godine pa sve do 2014. godine i nakon što je ona došla na naše prostore, može se reći da su mnogi ljudi pratili sve šta se dešava u toj popularnoj seriji.

Serija je ostvarila nevjerovatnu popularnost kada se pojavila na malim ekranima, te su svi imali svoje omiljene likove i dosta se razgovaralo u društvu oko te serije. Već je prošlo mnogo godina od kako se ta serija prestala da emituje, a tako smo za vas spremili da vidite kako to izgleda popularni Zumbul Aga iz serije koji je važio za pravog zavodnika.

Što se tiče te serije, može se reći da je to bila jedna odlična postava glumaca i da su kostimi bili besprijekorni, te efekti su bili odlični. Sve to je zaista u jednoj kombinaciji napravilo da serija bude iznimno primamljiva.

Dosta novca je uloženo kako bi se snimila ta serija i kako bi se ljudima prikazao taj period Osmanskog carstva i poznatog vladara. Dosta kvalitetnih glumaca smo mogli da gledamo u toj seriji, pa je i jedan od njih Selim Bajrakter koji je imao ulogu Zumbul Age.

Za mnoge je ovaj glumac bio jedan od najinteresantnijih likova koji je pokušavao na svaki način u seriji da udovolji sultaniji Hurem, dok joj je i pomagao u raznim spletkama, a tako je sa svojim načinom i dosta nasmijavao gledaoce. Može se reći da ovaj glumac ne izgleda baš onako kako smo ga mi navikli gledati u toj seriji, pa bi ga u stvarnom životu bilo povezati teško sa onim Zumbul agom.