Voditeljka dnevnika je želela da mu uništi posao, a on je nagovorio da se uda za njega POSLE GODINU DANA! – On je opasan frajer (FOTO)

0

Tanja Rađenović je jedna od poznatijih voditeljki u Srbiji a vodi dnevnik na ružičastoj televiziji. Ona je otvorena i pozitivna osoba koja se ne ustručava da u javnost iznese i anegdote iz privatnog života i baš zato je svima i simpatična. Tanja može da se pohvali uspješnom karijerom ali i skladnim privatnim životom koji čuva daleko od kamera i medija.

Već dugi niz godina kruži i anegdota o tome kako je Tanja upoznala svog muža. Naime, ona je u to vrijeme stanovala u jednoj zgradi na Dorćolu i kada su stanari saznali da u njoj treba da se otvori kafić, većina, a među njima i Tanja su bili oštro protiv toga. Ona je čak i predvodila borbu prtiv otvaranja tog kafića čiji je vlasnik bio upravo njen današnji suprug.

Tanja je rekla da je kafić ipak otvoren zahvaljujući upornosti njenog muža i usprkos njenoj borbi da do toga ne dođe a sudbina je htjela da nakon godinu dana njih dvoje sklope brak. Kada je u pitanju njihjovo vjenčanje i svadba priča se da je to bila jedna od njaboljih žurki u gradu a za Tanju je svakako najbolja na kojoj je ikada bila.

Vjenčali su se u sabornoj crkvi a svadba je organizovana u hotelu Palas i igralo se i pjevalo do ranih jutarnjih sati. Danas Tanja i Petar imaju i dvije kćerkice koje su postale centar njihovog svijeta i kojima posvećuju svoje vrijeme, ljubav i pažnju. Petar se i dalje bavi ugostiteljskim poslom dok je Tanja uspješna voditeljica i jedno drugo podržavaju u svakom segmentu života.