Ona je imala 15, a on 16 – malo ko zna ovaj detalj iz prošlosti Cece i Željka Joksimovića

0

Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno postala član u žiriju Zvezde Gramda, ona je imala i intervju skoro pa se sjetila perioda kad su joj drugi ljudi sudili da li je ona dovoljno talentovana osoba ili nije.

Kao mlada se počela takmičiti na takmičenjima namijenjena za amatere. Ona je srela Batu Zdravkovića, njenog kolegu, kao djeca su se upoznali. Osam godina je imala, a on devet godina, rekla je popularna pjevačica za emisiju Ekskluzivno.

Na jednom od takmičenja srela je i Željka Joksimovića, on je bio tu na takmičenju za Prvu harmoniku u Soko Banji, veliko takmičenja koje je privlačilo interes iz svih zemalja exYu. Ceca je rekla da je imala 15 godina, a Željko 16 godina, na taj način su se i upoznali tu.

Sve to ima svoje lijepe strane i prednosti. Ogromna i divna iskustva su bila, novu dozu samopouzdanja je dobijala sa svakim novim takmičenjem, rekla je Ceca.

Ceci ovo nije prvi put da bude u ulozi člana žirija, već je ranije sjedila unazad godinama u Pinkovim Zvezdama, između ostalog ona je prva primijetila da Sloba Radanović ima talenat, koji je kasnije bio njen gost na jednom od koncerata, prije nego će se poslije nametnuti kao jedan od boljih mladih pjevača u regiji.

Danas Ceca uspješno sjedi u Zvezdama Granda, iako je u početku imala neke rasprave sa Bosancem i sa Milijem, ipak sve se stišalo, Ceca se fino zabavlja, a i ima dobrih kandidata kod sebe koje će pripremati za naredne krugove ovog popularnog takmičenja.

Da li gledate ZG?