U DJETINJSTVU JE BILA NESTAŠNA, A DANAS ŽARI I PALI ESTRADOM: Ko je pjevačica sa slike? Kažu da nema zgodnije od nje

0

Nekada je učestvovala u takmičenju Zvezde Granda, a u djetinstvu je imala DVA iz vladanja, ipak, danas je jedna od naših najatraktivnijih pjevačica na estradi.

I sama je rekla kako je bila nestašna, dosta hiperaktivna, energija iz nje je izlazila na svaki mogući način. Ona se iznervira više puta pa ogledalo razbije, ili neki prozor slomi. A kad joj kažu da ide spavati, ona je voljela izaći iz kuće kako bi dokazala da može izaći iako oni vrata zaključaju. Kako je bila jako mala, dođe do zastaklene terase, veliku stolicu izbaci, a potom uzme malu i pobjegne, počinje priču ova pjevačica.

Iako ne znate o kome je riječ odmah, otkrit ćemo vam mi o kojoj pjevačici se radi.

Riječ je o Milici Pavlović koja nam danas ne odaje utisak da je nekad kao djevojčica bila nestašna. Milica je priznala da je imala dvojku iz vladanja, ali da je pored svega toga opet bila odličan đak u školi.

Milicu Pavlović smo imali priliku gledati u Zvezdama Granda prije nekih 10 godina, kad je došla u finale, ali najviše je publika pamti po njenoj sjajnoj koreografiji koju je imala tad, poznata je bila po svom zavodljivom plesu, iako se neki članovi žirija protivili tome i iako su joj govorili da ne zna da pjeva (Keba je to rekao), Milica je poslije takmičenja dosta napredovala, vježbala je dosta i išla na časove pjevanja, a danas možemo reći da je jedna respektabilna pjevačica koja je jedna od većih zvijezda u našoj domaćoj sceni, definitivno je.