PEVAČICA MU POSVETILA SVOJ NAJVEĆI HIT A ONDA SE DESIO PREOKRET! Raskid na ivici incidenta, evo kako maneken DANAS IZGLEDA!

0

Naime, naša popularna pjevačica Katarina Živković svoju popularnost stekla je ušečćem u rijalitiju Parovi gdje je započela svoju vezu sa manekenom za kojem su ludile mnoge djevojke, a u pitanju je Bane Janković. Njihova veza je bila jako burna, puna uspona i padova te je zbog toga bila propraćena od strane cijele javnosti.

Bane i Katrina su bili u vezi pune četiri godine a pokušavali su na sve načine da njihova veza opstane iako su razlike između njih dvoje bile evidentne. Nažalost, nisu uspjeli sačuvati svoju vezu te su raskinuli, a nakon raskida koji je po svemu sudeći bio jako buran baš kao i njihova veza, pa su zbog toga oboje bili u jako lošem psihičkom stanju. U tom periodu mediji su pisali da je Bane bio skoro na ivici samoubistva a da je Kkatarina na kraju završila u bolnici.

Baš kao što se u narodu kaže da vrijeme liječi sve tako su uspjeli i njih dvoje da zaliječe svoje rane te nastave dalje sa svojim životima. Nakon nekg vremena Bane se upoznao s Mmirjanom koju je oženio nakon godinu dana njihove veze, te su dobili kćerkicu Melinu. Nakon toga on se povukao iz javnosti i maksimalno se posvetio svojoj porodici i privatnom životu. Rijetko se pojavi na nekim važnijim događajima, a posljednji put je to bilo prije dvije godine i tada je izjavio da mu javni život uopšte ne nedostaje.

Ttu priliku novinari su iskoristili kako bi ga pitali za odnos sa bivšom djevojkom Katarinom, na šat je on dao sljedeći odgovor: Rijaliti program mi je doneo to da me više ljudi prepoznaje i možda da mi bude malo lakše u poslu kojim se bavim. To je tada sa Kaćom bila velika ljubav, bili smo velika podrška jedno drugom… Ta veza se završila na normalan, civilizovan način. Svako je nastavio svojim putem. Naravno, sretnem i ja po nekada Kaću, moja žena je takođe upoznala, jer je Katarina dolazila u moje klubove, njih dve su sasvim normalno pričale. To je sve davno iza nas.