Ona je rodila petorke, a onda ju je muž napustio: Tri godine kasnije, živi bolje nego ikad! (FOTO)

0

Do prije šest godina bračni par Oksana Kobelekskaj i Sergej Semenov su bili poput ostalih prosječnih parova. Imali su jednu kćerku i željeli su i drugo dijete a kada je ona ostala u drugom stanju otišli su kod ginekologa koji im je nakon urađenog ultrazvuka saopštio da će dobiit petorke.

Oboje su ostali šokirani ovom informacijom posebno zato što su petorke česte kada je u pitanju vještačka oplodnja dok su kod prirodne jako rijetke. Oksana je bila jedna od 85 miliona trudnica kojoj se to desilo. Doktrori u bolnici u Odesi gdje su živjeli su odmah predložili da se nekoliko embriona ukloni da bi preostali imali veću šansu za normalan razvoj ali Oksana je to  odbila.

Njen muž Sergej se nije slagao sa njom i odlučio je da je ostavi i ode. Međutim nakon nekog vremena se vratio a Oksana nije znala da li je to bilo pod uticajem njegovih roditelja ili mu je jednostavno proradila savjest. 2016. godine Oksana je rodila žive petorke koje su imale malu težinu ali su bile zdrave. Tri dječaka koje su nazvali David Denis i Vlad i dvije djevojčice Daša i Saša su vrlo brzo postale atrakcija u Odesi i gradonačelnik je odmah u ime grada predao porodici ključeve novog petosobnog stana.

Kada su mama i bebe stigle kući pomagala im je i Oksaanina mama a Sergej je bio tu uz njih samo nekoliko mjeseci. Kada je shvatio da posao oko toliko beba nema kraja on se opet ponio kukavički i napustio je svoju porodicu po drugi put. Ostatak pročitajte ovdje.