LUNA ĐOGANI OTKRILA FANOVIMA DA SE NE OSEĆA DOBRO: Zbog ovoga nikako ne prestaje da se nervira! (FOTO)

0

Posljednjih godina je u regiji ubjedljivo najgledaniji rijaliti program pri čemu Zadruga obara sve rekorde. Upravo je prošlu nedelju počela da se emituje njena peta sezona za koju je vlasnik Tv Pink, Željko Mitrović najavio da je ujedno i posljednja a gledaoci željno očekuju da vide šta im je produkcija pripremila.

U prvoj sezoni smo imali priliku da po prvi put pratimo jedan ljubavni trougao i javnu prevaru koju je počinio pjevač Sloba Radanović koji je u Zadruzi svoju suprugu Kiju Kockar prevario sa Lunom Đogani. Luna je u sljedećoj sezoni odnijela i pobjedu a u trećoj je uplovila u vezu sa Markom Miljkovićem i mnogi su smatrali da će se ova veza raspasti nakon izlaska iz kuće u Šimanovcima.

Međutim, to se nije desilo i njih dvoje su se vjenčali i prije tri mjeseca dobili i kćerkicu koju su nazvali Mia. Ovaj par je pokrenuo i svoj jutjub kanal na kojem perikazuje dosta toga iz svog privatnog života i imaju veliki broj pratilaca. Luna se nedavno požalila svojim fanovcima kako nikako ne uspijeva da skine višak kilograma koje je dobila u trudnoći.

Ona je priznala da joj jako teško pada što sada nije mršava i zgodna kakva je bila cijeli svoj život ali smatra da se sve može regulisati pravilnom prehranom i vježbanjem. Ona je otkrila i da nosi steznik za stomak i da ima preko 70 kilograma. Veliki muku muči sa poštivanjem režima ishrane i svaki dan ga prekrši i jede sve više i više. Marko opet kaže da to nije istina i da mu ona nikada nije bila ljepša.