Lepa Lukić OTKRILA TAJNI RECEPT za imunitet i mlad izgled! Ona ne zna za temperaturu, a ključ je u 1 STVARI!

0

Legenda narodne muzike Lepa Lukić je zaista osoba koja svoje osamdesete godine nosi ponosno, pa tako su za njeno dobro zdravstveno stanje i mladolikost zaslužni njena vedra priroda, te jak imunitet i genetika koju je ona naslijedila od svoje majke.

Pjevačica je rekla da se ona ne žali za svoj život, a da je najbitnije da se ne paničari u ovim teškim vremenima. Rekla je kako ona nema nikakva oboljenja koja bi njoj mogla naškoditi u ovim teškom periodu, a da koliko god može izbjegava gužve i da ne ide na mjesta gdje ima dosta ljudi.

Jedina stvar gdje ide jeste do prodavnice kako bi kupila šta joj treba i kako bi kupila hranu za svoju mačku, te je rekla da su maska i vizir za nju obavezni gdje god da krene, a da je preduzela sve mjere zaštite.

Spomenula je da poštuje sve mjere koje su propisane i da je to najbitnije, a da ne može reći da se nešto ona posebno plaši zbog svega nego da se normalno ponaša prema svemu tome. Isto tako je ona spomenula kako je ponosna na svoje godine, a da je vedar duh zaslužan za tajnu njenog izgleda kojeg je ona njegovala godinama.

Rekla je kako nije žena koja voli provoditi vrijeme u zatvorenim prostorijama nego da voli ići po prirodi, a da joj ništa nije teško i da voli sve probati i raditi. Osim toga je spomenul kako je za nju visoka temperatura ništa jer ima jak imunitet.