Sandra Rešić smršala 38 KG, IZBACILA SAMO 3 NAMIRNICE: A noću je pila samo 1 NAPITAK – evo kakva je njena dijeta (JELOVNIK)

0

Pjevačica Snadra Rešić je svoju karijeru krenula kao veoma gojazna, ali je ona dala sve od sebe kako bi se riješila toga viška kilograma, pa je i otkrila jednom prilikom svoju dijetu.

Pjevačica je rekla kako je ona dobila višak kilograma jer prije nije mogla da živi bez gaziranih sokova i bez slatkiša, ali ipak, ona je sve to malo promijenila pa je počela živjeti drugačije, dok se može reći i da danas izgleda znatno drugačije.

Prije nekih osam godina ona je uspjela da dogura do 88 kilograma pa je tada i po prvi put riješila da je vrijeme za promjenu i da sama mora reagovati kako bi poduzela neke mjere.

“U toj 2013. godini sam ja bila najdeblja i dogurala sam čak do 88 kilograma, a meni je jedan čovjek rekao da jako lijepo pjevam, a da jezivo izgledam. Ta njegova rečenica mi nije bila nikako jednostavno za podnijeti i znala sam da je došlo vrijeme da smršam. Izbacila sam hljeb iz ishrane i sokove, te sve vrste šećera, a jela sam dosta jabuka i pila limunadu, te radil vježbe sa trenerom. Sve to je dalo svoj rezultat, ali ja nisam bila zadovoljna”, rekla je Sandra.

Ona je otkrila da je za doručak jela samo parče hljeba i jedno kuhano jaje, a da je za ručak jela meso i salatu, dok je naveče jela kupus salatu i jabuku. Također je rekla da nikada ne jede poslije 9 sati naveče, a kada ogladni po noći da je njeno jedino rješenje čaša tople vode i jedna jabuka.