Goran Ivanišević ne prestaje da dobija uvrede zbog Novaka Đokovića: “Idi u Srbiju, ne dolazi u Split”, “Nabavi kičmu prodana dušo”

0

Nakon što je Goran Ivanišević dao izjavu o Novaku Đokoviću, na društvenim mrežama osvanuo je niz pogrdnih komentara. Neki od primjera takvih komentara su: “Treba izgubiti hrvatsko državljanstvo”, “Oni idu u Srbiju, on ne dolazi u Split”, “Prodaj kičmu, dušo” i “Gubi se, izdao si Hrvatsku za novac” . Unatoč činjenici da većina ljudi u Hrvatskoj visoko cijeni i Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića, još uvijek postoje neki koji omalovažavaju uspjehe najvećeg tenisača svih vremena i vrijeđaju Ivaniševića isključivo zbog njegovog angažmana u srpskoj momčadi.

Uspjesi Novaka Đokovića u svijetu tenisa nisu ništa drugo nego zapanjujući i smatraju se jednima od najvećih podviga u povijesti sporta. Njegova dominacija nad iskusnim igračima kao što su Nadal i Federer potaknula je njegovu želju i odlučnost. Čak i kad je bio suočen s ozljedama ili neuspjesima, uvijek je uspijevao dokazati da su skeptičari bili u krivu. Kako prenosi Index.hr, Goran Ivanišević je izjavio da iako ne može govoriti u ime svih pojedinaca koji dolaze s Balkana, Novak Đoković je zaista izuzetan po svom ponašanju i ponašanju. Ivanišević također vjeruje da se Đoković ne planira povući u skorije vrijeme te da je cilj nastup na Olimpijskim igrama 2028. u Los Angelesu.

Prema Ivaniševićevim riječima, Đoković je osoba koja neprestano teži ka sve višim visinama, ustrajno razmišljajući o tome kako doći do savršenstva. Čak i nakon što je ostvario svoju 25. Grand Slam pobjedu, Đoković će nedvojbeno nastaviti forsirati. Ivanišević je priznao da njegova izjava potencijalno može izazvati nelagodu kod pojedinih pojedinaca u Hrvatskoj. No, naglasio je da nemaju svi građani Balkana iste kvalitete kao Đoković. Zaključno, Ivanišević je ustvrdio kako je Đoković uistinu izuzetan sportaš, a ostaje nejasno kada će se u svijetu sporta pojaviti još jedan pojedinac njegove razine talenta i elana.