Jedna od njih ima završenu samo osnovnu: Evo šta su završile poznate domaće voditeljice

0

Na našim prostorima, a tačnije najviše u Srbiji imamo dosta poznatih voditeljica koje svakodnevno imamo priliku gledati. Mnoge od njih nas oduševe svojom ljepotom, dok nas neke od njih naravno i iznenade zbog nekih drugih stvari, pa možda zbog svojih izjava kao što je to poznata voditeljica Jovana Jeremić koja je nevjerovatnu popularnost dostigla.

Danas ćemo malo da se pozabavimo sa temom o tome koje su one škole završile, a neke od njih imaju više fakulteta, dok neke i nisu baš školovane. Kao primjer možemo reći da voditeljica Dea Đurđević ima čak završena dva fakulteta na kojima je dala sve od sebe kako bi ih uspjela završiti i tako je ona završila žurnalistiku, dok je pohađala osnovne i master studije “Državna bezbjednost”.

Voditeljica Jovana Joksimović inače ima završenu Akademiju umjetnosti, te je završila smjer menadžement u umjetnosti, dok su njeni roditelji inače bili profesori na mašinskom fakultetu. Osim toga je bila dobra u sportu, gdje je trenirala rukomet, ali je izabrala karijeru voditeljice.

Maja Nikolić koja je voditeljica inače je završila Prvu gimnaziju u Sarajevu, pa je nakon toga završila Višu turističku školu u Beogradu. Tamara Raonić koja je jedno vrijeme vodila Grand Show je završila samo osnovnu školu zbog toga što se ona prijavila na konkurs za stjuardesu za jednu avio kompaniju pa je prošla taj konkurs. Vesna Dedić je završila inače filozofski fakultet, a oona je otišla u London gdje je našla posao u pabu i čitala Šekspirove drame u engleskim bibliotekama.