Znate li čija je Ovo vila? Najveća je na estradi, iznenadit ćete se kad čujete koja pjevačica tu živi (Foto)

0

Preko društvenih mreža smo do sada mogli da vidimo kako izgledaju kuće od raznih poznatih ličnosti sa naših prostora. Neki su čak primili ekipu medija i otvoreno pokazali kako to izgleda njihov dom unutra, dok neki ipak to vješto sakrivaju.

Neke veoma poznate ličnosti koje su tokom karijere zaradili dosta novca su sebi omogućili priliku da naprave dom kao iz snova, pa tako se neki zadovolje sa stanom u centru Beograda od nekoliko stotina hiljada eura, dok neki ipak vole da imaju svoju kuću i svoj mir pa izaberu neku luksuznu lokaciju.

Ono što je zanimljivo jeste da su neke od naših poznatih ličnosti odlučili da naprave vile na nekim manjim mjestima kako bi imali svoj mir. Često smo imali priliku da vidimo kako to izgleda imanje od poznate pjevačice Seke Aleksić koja često zna objavljivati fotke iz svoga doma.

Kao što ste mogli da pročitate u naslovu, mi ćemo pričati danas o jednoj od najboljih vila na estradi, a to je od Ilde Šaulić koja je uvijek živjela u luksuzu, dok je i poslije udaje samo tako nastavila živjeti.

Inače je njen suprug Bojan Vučković kupio vilu na Bežanijskoj kosi, dok se ta vila nalazi u blizini Lepe Brene, gdje sa Ildom živi njen suprug i njihova kćerka Ema. Moramo i priznati da neke od naših poznatih ličnosti vole da se pohvale sa luksuzom u kojem žive.

Ipak imamo i neke od poznatih ličnosti koje se ne vole toliko hvaliti sa luksuzom, te jednostavno vode taj život za sebe, a ne za druge.