Medijske kuće u okruženju preplavile su vijesti o mladoj djevojci iz Bosne i Hercegovine koja je svojim zanosnim izgledom osvojila svjetsku publiku. Njezina ljepota već je zapela za oko nekoliko manekenskih agencija i popularnih brendova koji je jedva čekaju da im bude glasnogovornica. Na sličan način je i jedan mladić iz Srbije koji je postao istaknuta ličnost u svijetu mode, a za naše prostore ostaje enigma.

Apollon, ili u pravnom svijetu Aleksi Gavrilović, porijeklom je iz Novog Sada i već ga neko vrijeme svjetski mediji i modni entuzijasti proglašavaju najprivlačnijim Srbinom. Iako ima završen pravni fakultet, 30-godišnji Aleksa trenutno nije zaposlen u struci. Iako oglas na web stranici može privući nečiju pozornost, ključno je imati na umu da su ti oglasi namijenjeni da budu uvjerljivi i da potaknu korisnike na poduzimanje određene radnje, kao što je kupnja proizvoda ili pretplata na uslugu.

Od iznimne je važnosti biti razborit i pažljivo ispitati vjerodostojnost svake ponude prije nego što nastavite. Aleksa je 2016. dobio titulu Mister Universal Ambassador, što je značajno postignuće. Nakon toga radio je za razne cijenjene agencije diljem svijeta, uključujući one u Londonu, Parizu, Barceloni, Kopenhagenu i Milanu. Tijekom intervjua za jedan lokalni medij rekao je kako zbog društvenih predrasuda tek nekolicina odabranih muškaraca s naših prostora vidi modeling kao moguću opciju karijere.

U našoj zemlji, primijetio je Aleksa, prevladava zabluda o muškoj modi. Mnogi smatraju da su muški modeli ili homoseksualci ili pretjerano ženstveni, što može rezultirati nevoljkošću da se bave modelingom kao karijerom zbog straha da će biti etiketirani kao takvi. Unatoč tome što je bila model za brojne poznate brendove, Aleksa posebno voli Dolce i Gabbanu, modnu kuću koja posluje na iznimno visokoj razini i cijeni svoje modele. Osim toga, Aleksa se pojavio u spotu Aleksandre Prijović za pjesmu “Before The Sound of Silence.