Jako potresno! ZVEZDA GRANDA SE OGLASILA NAKON UŽASNOG DOGAĐAJA: Videla je DECU u STRAŠNOM STANJU, nije prijatno za SLUŠANJE!

0

Svi mediji od jučer pišu samo o tragediji koja se desila u Istanbulu, a svi kažu da se radi o stravičnom teroristič*om napadu koji se desio u Turskoj, a tada je nastradalo najmanje šest osoba a poznato je da nekadašnja Zvezda Granda, pevačica Elma Hrustić je godinama već tamo, živi i radi u Istanbulu.

Naime, ona se našla u blizini nemilog događaja budući da kako ističe blizu i živi, njena porodica i ona se dobro, ali dodaje da vlada velikih strag i panika od novog terorističk*g napada i da su mnoge manifestacije zabranjene kao što su to koncerti, utakcmice i drugi javni skupovi. ” Ja živim u blizini Taksima, mogu reći da ono čemu smo svi juče svedočili je strašno. Prizori koji ljudi sa lica mesta plasiraju u medijima lede krv u žilama. Teško ranjeni i povređeni ljudi, dvoje dece bez ruku, bez glave. Zaista, strahota” – rekla je pevačica za medije.

Da podsetimo za one koji ne znaju, osoba koja je ostavila bombu na šetalištu u glavnom turističkom gradu u Turskoj, Istanbulu je uhapšena, rekao je ministar unutrašnjih poslova Turske Sulejman Šojlu, prenose tamošnji mediji anadlija. Najmanje šest osoba je poginulo u eksploziji a 81 je povređena, a među povređenim i državljanka Srbije koji su pogodili geleru. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan rekao je da bombaški napad u centru grada “miriše” na terorizam. Naveo je i da je eksplozija “izdajnički napad” i da će počinioci biti kažnjeni. Koje je vaše mišljenje o ovom događaju koji se dogodio jučer u Istanbulu? Pišite nam u komentar vaša mišljenja.