Milan Stanković Popularni pjevač jako je dugo na sceni ali i dalje niko ne zna kako izgleda njegova porodica. O Milanovoj porodici godinama se pisalo, a malo je poznata činjenica da je pjevačev otac ubio kolegu s posla prije više od 30 godina, zbog čega je bio osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu. Kada je u pitanju njegova majka ona živi u Obrenovcu gdje je i on sam odrastao uz nju.

Roditelji su mu se razveli kada je imao godinu dana ali se njegova majka ubrzo nakon godinu dana ponovo udala te rodila kćerku njegovu polusestra Nastasiju, koju Stanković mnogi voli i jako se dobro slažu. Stanković je inače poznat po tome da ne pridaje pažnju društvenim mrežama te samim tim on ne postavlja slike sa porodicom niti prikazuje puno privatne stvari iz svog misterioznog života.

Prošlo je jako puno vremena od kako je zadnji put objavio sliku s majkom te jednom prilikom joj je čestitao rođendan. Također svoju polusestru ne ističe previše i ne želi da njegova popularnost na bilo koji način ugrozi nju zbog toga ni sa njom ne objavljuje nikakve slike jer je jednom prilikom objavio pa je imao negativne komentare od strane javnosti.

Njegova polusestra je u par navrata objavila fotografije sa njihovom majkom, na kojima možemo vidjeti kako ona danas izgleda nakon nekoliko godina nepojavljivanja u javnosti i svi su zaprepašteni njenom ljepotom i njenim izgledom. Kako saznajemo mnogi kažu da je imala puno udvarača koji su trčali za njom ali ona i dalje čeka onog pravog.