KAKO TO DA LIDIJA VUKIĆEVIĆ U 7. DECENIJI IZGLEDA DUPLO MLAĐE OD SVOJIH VRŠNJAKINJA? Konačno je otkrila čarobni napitak

0

Nadaleko hvaljena glumica Lidija Vukićević nedavno je otkrila svoju tajnu kako održava svoju stabilnu težinu koja je nepromijenjena već nekoliko godina. Unatoč tome što je u sedmom desetljeću, čini se da je prkosila fizičkim učincima vremena, što je izazvalo znatiželju o njezinim metodama prkošenja starosti. Neki čak nagađaju da je možda pronašla mitski izvor mladosti. Ne može se poreći da glumica izgleda nevjerojatno mlado i blistavo.

Glumica možda izgleda besprijekorno, ali priznaje da održavanje izgleda nije lak pothvat. Otvoreno priznaje da se pridržava određenih rutina kako bi zadržala svoj njegovan i zadivljujući izgled, te naglašava da je za to potrebna doživotna predanost. Lidiji je briga o fizičkom izgledu na prvom mjestu. Što se mene tiče, uvijek sam birao što konzumiram. Čak i ako se određena hrana smatra hranjivom, ako nije u skladu s mojim preferencijama okusa, odlučujem ne jesti. Ipak, čvrsto vjerujem da je važno slušati prirodne instinkte svog tijela kada se radi o onome što mu je potrebno. Za održavanje pravilne prehrane odlučujem se za manje, češće obroke umjesto većih porcija. Sklona sam izbjegavati meso i slatkiše u prehrani, osim koha.

Osobno preferiram da jedem juhe i variva bez glutena. Iako nisam službeno obaviješten da moram izbjegavati gluten, odlučujem se hraniti na ovaj način. Osim toga, volim žitarice s grožđicama i brusnicama, a posebno volim med u obrocima začinjenim cimetom i đumbirom. Općenito, nastojim uključiti med u svoje obroke kad god je to moguće. Lidija Vukićević, poznato lice srpske estrade, u razgovoru za “Blic” podijelila je svoj omiljeni recept za smoothie. Njezina karijera traje nekoliko desetljeća i uključuje raznolik niz uloga na filmu, televiziji i kazalištu. Dobitnica je brojnih nagrada i priznanja za svoje vješte izvedbe unatoč osobnim i profesionalnim izazovima. Lidija Vukićević ostaje vrlo cijenjena i omiljena članica estradne zajednice.

Moj je cilj održati zdravo tjelesno stanje koje mi omogućuje da se krećem s lakoćom i rezultiralo je vraćanjem moje mladenačke težine. Uobičajeno je da žene postaju manje zabrinute za svoj fizički izgled kako stare, ali ja sam odlučna ne pasti u taj obrazac razmišljanja. Moja perspektiva o sebi ne utječe na moje godine, budući da je moj primarni cilj postići stanje dobrobiti i vitalnosti, a istovremeno održavati težinu koja odgovara mom tijelu.