DIREKTOR MU DOŠAO NA SVADBU, A KAD SU VIDELI NJEGOV POKLON NASTAO JE MUK: Svatovi u Crnoj Gori pali u TRANS (VIDEO)

0

Ttema današnjeg članka jeste svadba, a svi znamo da su danas svadbe na našim prostorima posebo popularne te da ima zaista svakakvih. Svaki put kada se spomene svadba može se irpičati neka nova informacija koja je ili smiješna ili tužna, ali svakako da skoro uvijek čujemo nešto što do datda nismo. Pa tako pojedine svadbe odu u totalno drugom pravcu gdje onda po video snimcima možemo vidjeti tuče, svađe i slično.

Međutim treba spomenuti da nekada kumovi, kao i same zvanice znaju itekako da iznenade kako mladence, tako i same goste sa izborom poklona za same mladence. Krenućemo samo o smederevcu, popularnom šporetu, kojeg je kum poklonio mladencima, pa sve do bojlera, kada je cijela sala krenula da se grohotom smije kada je vidjela kumov poklon, koji je također otišao mladencima.

U nastavku članka detaljnije govorimo o svadbama u Crnoj Gori, kojih ima itekako zabavnih,a najjača je ona iz Podgorice, kada je u sali za slavlje, pjevačica ušla na kašiki od bagera. Međutim, ovo što se desilo u subotu je prevazišlo sve poklone, naime u Pljevljima je mladoženja dobio rješenje za stalni ugovor o radu od strane direktora:”A Srđa će u ponedeljak da dođe da potpiše rešenje za stalni radni odnos” – najavio je pjevač s pozornice s muzikom poslije čega su brojni svatovi skočili od pečenja i gromoglasnim aplauzom pozdravili poklon direktora iz Pljevalja.

Baš u tim momentima nastao je veliki haos među samim zvanicama, jer su svi bili srećni zbog samog mladoženje:” To je direktor mogao i pre svadbe a ovako ispao originalan i nije imao izdatke.. – glasio je jedan komentar. Celi video pogledajte u nastavku…