Rođendan unuke Vesne Joksimović bio je radostan povod za okupljanje cijele porodice Na 28. rođendan Mini Joksimović na slavlju su se okupili njena baka Vesna, majka Vesna, tata Branislav, ali i sama Mina. Opis obiteljske fotografije koaj je naknadno objavljena na društvenim mrežama jasno je davao do znanja da je ovo okupljanje u čast posebnog dana njihove voljene Mine. Ipak, bilo je nekoliko zapaženih izostanaka gostiju, među kojima su bili Željko i njegova supruga Jovana.

Pojavila su se nagađanja o dinamici između partnerice Željka Joksimovića, ugledne voditeljice, i njegove majke. Zapaženo je zapažanje prije nekoliko mjeseci kada je uočeno da Vesna, Željkova majka, ne prati Jovanu na Instagramu, unatoč njihovoj navodnoj vezi. Zanimljivo, Željkova bivša supruga ostala je na Vesninoj listi prijatelja. Vesnini komentari u određenim prilikama kao da sugeriraju određenu distancu prema drugoj snahi. Poznato je da Željko ima specifične preferencije kada su žene u pitanju, a Jovana savršeno odgovara tom opisu. Postojalo je vrijeme kada sam često susretala Jovanu i dijelile smo blisku vezu. No, nakon što sam u novinama javno izrazila čežnju za unucima, naš se odnos počeo kvariti. Nakon objave teksta pod naslovom “Željkova majka otkrila Jovaninu trudnoću”, u kojem su bile potpuno lažne informacije, Željko je izričito dao do znanja da ne snosim odgovornost za eventualne negativne posljedice.

Kako javlja “express.ba”, Vesna je izjavila da je sada među nama primjetan jaz nakon incidenta. Čini se da je ovaj problem nešto što ona ne može oprostiti. No, valja napomenuti da Vesna održava blizak odnos sa Željkovom bivšom suprugom i da zajedno sa kćerkom Minom često posjećuje njihovu vikendicu u Valjevu. Veza Vesne i Željkove bivše supruge datira još iz srednjoškolskih dana, a Joksimovićeva majka Vesnu smatra čak i kćerkom. Kako piše “Lepa i sretna”, Željkovi roditelji redovno posjećuju sva događanja pjevača i voditelja. Svaki put kad ih Jovana sretne, srdačno ih pozdravi, dajući do znanja da njihovo prijateljstvo nema nikakvih komplikacija. Nasuprot tome, Željko tvrdi da s dosadašnjom partnericom nema nikakvu komunikaciju.

Petnaest godina Željko i Jovana Joksimović njegovali su vezu punu ljubavi i razumijevanja koja je rezultirala rođenjem troje djece: Koste, Srne i Ane. Ova lijepa zajednica svoj je vrhunac doživjela dolaskom njihove djece. Osim toga, Željko, kantautor, ima stariju kćer Minu iz prethodnog braka koji je sklopio u mladosti s prijateljicom iz djetinjstva Vesnom.

Unatoč njihovom razvodu koji se dogodio prije mnogo godina, Željkova bivša supruga u posljednje vrijeme pokazuje veliku aktivnost na raznim društvenim mrežama, nerijetko izazivajući pozornost provokativnim sadržajima. Opće je poznato da romantično putovanje Vesne i Željka potječe još iz školskih godina, a mnogi su vjerovali da će njihova veza trajati u nedogled. U mladosti su izmijenili zavjete i dočekali svoju kćer Minu na svijet s nepune 23 godine. No, upravo u toj mladosti njihovi su se putevi razišli i odveli ih različitim putanjama.

Glazbenik je konstantno izražavao divljenje majci svoje kćeri, a prema njihovim objavama na društvenim mrežama vidljivo je da je bivši par zadržao prijateljski odnos. Osim toga, prva gospođa Joksimović i dalje gaji snažnu vezu s bivšom tazbinom, s kojom redovito provodi vrijeme. Svoje mišljenje o ovome ispričala je i Željkova majka, koja je ranije izjavila da svoju bivšu snahu doživljava kao svoje dijete.