Usred mnoštva nagađanja o razvodu Seke Aleksić od Veljka Piljikića, Stanislav Zakić, umjetnički direktor koji je dugo vremena proveo u njenom timu, dao je iznenađujuću izjavu koja je sve zatekla, a radi se o tome da je odlučio napustiti Seku Aleksić. Napominjemo, nagađanja o razvodu Seke Aleksić krenula su intenzivno još od prije mjesec dana, a sama pjevačica se povodom ovoga do sada nije naročito oglašavala, dok njena zadnja izvjava za medije ne daje niti jednu sumnju da između njih zaista postoje nesuglasice.

Dragi moji prijatelji, imam važne vijesti za podijeliti sa svima vama. Nakon nevjerojatnog dvogodišnjeg puta kao art direktor Seke Aleksić i brenda Second Skin 555, odlučio sam se povući iz te uloge. Protekle dvije godine bile su ispunjene i preprekama i nezaboravnim trenucima. Iskreno sam zahvalan Seki Aleksić i njenom brend timu što su mi pružili priliku da uspostavim brend i ubrzam rast postojećeg. Stanislav se zahvalio, prenosi Blic.

Tijekom tog vremenskog okvira imao sam sreću uključiti se u okrepljujuća nastojanja i susresti izvanredne pojedince. Neizmjerno sam ponosan na naša zajednička postignuća i željno očekujem provođenje ovih načela u danima koji dolaze. Ova prekretnica ne označava kraj, već prije početak nove faze u mojoj profesionalnoj ekspediciji. Željno iščekujem nove kušnje i izglede koji su pred nama.

S nepokolebljivom odlučnošću, ustrajno se posvećujem novim trijumfima, uvjeren da će mi znanje stečeno iskustvom sa Sekom Aleksić poslužiti kao svjetlo vodilja za moje buduće napore. Moja je žarka želja da se naši putevi još jednom ukrste na ovom putu.

Želim izraziti svoju zahvalnost svakome od vas na nepokolebljivoj podršci, čak iu teškim trenucima. Također bih želio uputiti posebnu zahvalu Seki Aleksić i njenoj obitelji što su me dočekali raširenih ruku i omogućili mi slobodu da budem ono što jesam. S poštovanjem Stanislav.

Stavivši emotikon srca ispod svoje objave, Seka je efektno poručila da među njima nema netrpeljivosti i da je njihov razlaz bio prijateljski, bez ikakvih sukoba. Samo nekoliko tjedana prije izlaska Sekinog nadolazećeg albuma, Stanislav je dao ovu izjavu.

Dodatne informacije: Osobna povijest

Pjevačica je s 19 godina stupila u brak s pet godina starijim Dušanom Vasilićem. Međutim, njihova je veza bila kratkog vijeka, trajala je samo godinu dana. Dušan je tvrdio da mu bivša supruga duguje 40.000 eura koje je uložio u njen album. Nakon raspada braka, Seka je 2003. godine započela romantičnu i profesionalnu suradnju s menadžerom Zoranom Kovačevićem. Živjeli su zajedno i kružile su glasine da su na putu braka, ali je njihovoj vezi došao kraj 2008. Sekin otac tvrdio je da Zoran ju je samo htio iskoristiti i bio nevjeran s drugom ženom, što je Seka oštro opovrgla.

Nakon toga se družila s manekenom Mladenom Radulovićem, koji se pojavio u spotovima za njene pjesme “Aspirin” i “Boli stara ljubav”. Par se zaručio, no zaruke su bile kratke i završile su 2009. godine. Samo dva tjedna kasnije Seka je upoznala Veljka Piljikića, profesionalnog kickboksača koji je Mladenov prijatelj iz školskih dana. Seka je Veljku ponudila mjesto svog osobnog zaštitara, a njihov je odnos vrlo brzo prerastao u partnerstvo i na emotivnom i na poslovnom planu. Seka i Veljko su 12. rujna 2010. izmijenili zavjete i proslavili svadbu u renomiranom beogradskom restoranu Franš.

Bilo je nazočno mnoštvo uglednih ličnosti, uključujući i brojne poznate osobe, ukupno oko 150 uglednika. Proslavljena pjevačica Seka promijenila je garderobu čak četiri puta. Značajnu ulogu u njenom životu imao je Saša Tošić, njen kum. Godine 2011. nažalost je doživjela spontani pobačaj zbog izvanmaternične trudnoće, što ju je potom dovelo u stanje depresije. Ipak, utjehu je pronašla u svojoj vjeri, a nakon što je potražila utočište u samostanu, uspjela je vratiti životnu želju. Godine 2015. podvrgla se in vitro oplodnji, što je rezultiralo njezinom uspješnom trudnoćom početkom 2016.

Prvotno se očekivalo da će roditi sredinom listopada, a njezin je sin neočekivano stigao 24. rujna u Beč. S obzirom da je bio težak 3,2 kg i dugačak 48 cm, odlučili su ga nazvati Jacob. Izražavajući želju za većom obitelji, pjevačica je izrazila želju da ima još djece. Seka je poznata po svojim dobrotvornim aktivnostima, organiziranjem brojnih humanitarnih koncerata i osnivanjem fondacije “Djeci s ljubavlju” 2008. godine, a ponosno je i jedna od ambasadorica organizacije “Budi human”. Unatoč tome što je poznata po svojoj raskošnoj figuri, njezina je težina tijekom vremena često varirala.

Uz pomoć svog supruga, krenula je na put tjelesnog treninga i usvojila hranjiviju prehranu, uspješno postigavši ​​željenu težinu. Nakon rođenja djeteta, vrlo brzo se vratila na svoj stas prije trudnoće. Visoka 168 cm, ponosno izlaže opsežnu kolekciju tetovaža ukrašavanje njenog tijela; međutim, izrazila je namjeru da ih ukloni. Među njezinim dizajnom tintom nalaze se obilježavanja značajnih prekretnica kao što je početak njezine veze s Veljkom, plemenski uzorci, nebeski motivi, ime njezine majke i još mnogo toga. Nevjerojatno, ona je jedna od rijetkih pjevačica koje prihvaćaju svoje prirodne osobine, iako je otkrila da razmišlja o konzultaciji s kirurgom u budućnosti.