Naime, u nastavku današnjeg članka donosimo lijepe vijesti za razliku od prethodnih. U pitanju je dakle Dule Savić koji je uživao sa svojim unučadima a osmijeh sa njegovog lica nije silazio. Budući da su poznata glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić roditelji četvero divne djece, trude se da maksimalno svoje vrijeme provode sa njima ali kao i svakom roditelju i njima treba kratki predah ali tada kao što možete da vidite uskaču ostali članovi porodice kao što su to naprimjer Vujadinovi roditelji ili Mirkina mama.

Za duleta kažu da je jedan od srpskih legendi kada je u pitanju fudbal, a niko ne može da ospori njegovu bezuvjetnu podršku sinovima, te da svo svoje slobodno vrijeme provodi sa unučadima, Adrijanom, Andrejom, Mihajlom i najmlađom Anikom, a tu je i Uroševa kćerkica Lena. Budući da se Ddule povukao iz svijeta sporta ostatak svog vremena odlučio je posvetiti unucima te njihovim sportskim aktivnostima, a sveu tome svjedoci fotografija koja je izašla prije par dana na kojoj se može vidjeti da oni provode zaista kvalitetno vrijeme.

S obzirom na to da je Ddule prvi igrač kom je stadion skandirao ceijlo ime i prezime i čovjek koji je išao glavom tamo gdje drugi uglavnom nisu smjeli nogom, mališani su sreće da od malih nogu imaju najboljeg učitelja, a ako je suditi po fotografijama na kojoj Dule Savić sa unučićima pozira na fudbalskom terenu reklo bi se da će porodica Savić imati nasljednike slavnog djeda, kakav je uostalom i njihov otac Vujadin.

Kao što možete vidjeti i sami da je Vujadin ozbiljno poradio na proširenju porodice, djed Dule neće imati problema da okupi i cio fudbalski tim sa kojim će dokle god ga zdravlje služi provoditi na sportskim terenima.