ANA KORAĆ TRUDNA! Starleta potvrdila srećne vesti, svi se pitaju KO JE OTAC DETETA! (FOTO)

0

Nekoliko poslednjih dana pojavile su se te internetom kruže vesti da je poznata srpska starleta Ana Korać u drugom stanju. S obziorm da je javnost veoma interesovana za tu temu, i poznata bivša zadrugarka odlučila je da se oglasi te da progovori na ovu temu. Naime, Korać je potvrdila da se ne radi o izmišljotinama, te da je istina, zaista je u drugom stanju.

Ana je odlučila podeliti na svom instagram profilu podelila sa svojim pratiocima fotografiju na kojoj pozire te pokazuje stomak, na kom je nacrtana beba, te na taj način potvrdila da su prelepe vesti zapravo istina, te se izjasnila da nije htela ranije da se oglašava na tu temu, jer joj nije bilo do medija. Ana je izjavila: ‘Kao prvo zelim da se izvinim sto me dugo nije bilo na instagramu, ali imala sam najlepsi razlog za to! Morali smo malo da odmaramo vise i pustimo neko vreme da sve bude kako treba, sada kada si doboljno porasla mislim da je doslo vreme da sa vama podelim ove prelepe vesti. Ne znam šta bih pre napisala i odakle počela. Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konacno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi! Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, šta god devojcica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćes biti najvoljenija beba na svetu. I nesto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka. Čekamo te, volimo te, i radujemo se svakom novom danu sa tobom.’

Iako se radi o veoma srećnim vestima koje je Ana podelila sa nama, još uvek ne znamo s kim je zapravo trudna, te ko je otac deteta. Njena drugarica je izjavila da je par veoma sretan skupa te da se radi o velikoj ljubavi.