Kako mojoj Emi da objasnim: Ildi Šaulić se ostvaruju najveći strahovi, prvi put iskreno SVE priznala!

0

Verujemo da svi znate ko je Ilda Šaulić, ona je ćerka pokojnog pevača Šabana Šaulića kojeg su mnogi smatrali najboljim i kraljem narodne muzike, a kada u jutarnjim satima odjeknula vesto o njegovoj pogibiji koja se desila u Nemačkoj celi Balkan je danima bio u totalnom šoku i od njega su se svi njegovi fanovi opraštali na društvenim mrežama emotivnim porukama.

Šabana je imao troje dece, a Ilda je jedno od njih troje koja se smaa upustila u muzičke vode a kada je u pitanju njen privatni život u srenom je braku i majka je devojčoce Eme koja sledeće gopdien postaje đak i kreće u prvi razred. Ema ide u predškolski i ne živi pod staklenim zvonom iako su joj roditelji poznati i ni po čemu se ne razlikuju od svojih vršnjaka.

Ilda je na svoju ćerku jako ponosna ali je već kod nje počela da primećuje neke talente i afinitete. Trudi se da je naučio da bude dobar drugi i odgovorna osoba ali i da ima stavi da zna da se odbrani dako neko pokuša da je napadne ne bilo koji način. Također, Ilda je pre nekoliko bila na jednom događaju u Beogradu i novinari su je pitali šta misli o sve učestalijem vršnjačkom nasilju među decom s obzirom da je i smaa majka devojčice koja treba da krene u školu.

Ona je rekla da svki roditelj mora da pripremi svoje dete na izazove koji ga sigurno očekuju ali da je to problem sa kojim treba da se pozabave ne samo roditelji i nastavnici nego i društvo pa i država u cjelini. Ona ni sama ne zna kako da svojoj kćerki ispravno objasni šta može da joj se desi ali se uzda u to da je do sada već u nju usadila neke temelje koji će joj pomoći u svakoj situaciji.