Ana Brnabić je političarka koja je rođendan u Beogradu a trenutno je na dužnosti kao premijerka Srbije. Anin djed po ocu Anton Brnabić je Hrvat po nacionalnosti a rođen je u Staroj Baški na hrtvatskom ostrvu Krku te je služio kao vojni oficir. Naime, Ana je završila petu beogradsku gimnaziju 1994 godine a na Univerzitetu Northwood u Michiganu te je završila studij poslovnog upravljanja 1998, nakon čega je stekla diplomu MBA iz marketinga na Univerzitetu Hull.

S prvim snježnim danima kojima su se svi defitnivno obradovali, Ana Brnavić i Milica Đurđivić odlučile su da se zapute na planinu a dugo prije nego što su dobile sina, premijerka i njena emotivna partnerka to su činile udvoje ili ipak sa društvom, a onda kada je dječak došao na svijet nastoje da mu od malih nogu prenesu ljubav prema zimskim sportovima.

Mali Igor je bio tek beba kada je prvi put došao u kontakt sa snijegom a od toga momenta kada god Ani to profesionalne obaveze dozvoljavaju, putuju sa njim u hladnije krajeve. Premijerkin mezimac, paput nje i svoje majke uživa okružen bijelkm prostranstvom čemu svjedoči jedna slika koju je Ana nesebično u jednoj emisiji podijelila sa gledaocima.

Na slici se vidi da majka i sin imaju profesionalnu zimsku opremu, što ide u prilog činjenici da je Igor već savladao stazu koja je namijenjena najmlađima. Očekuje se da je tu bilo i grudvanja i pravljenja snješka Bijelića, po čemu se Ana Brnabić i Milica Đurđić ne razlikuju mnogo od drugih roditelja. Koju će planinu ove godine one odabrati, da li će zbog Aninih poslovnih obaveza uspjeti uopste da otputuju ostaje da se vidi.