Nakon tri desetljeća šutnje, proslavljena pjevačica Ceca Ražnatović odlučila se konačno pozabaviti temom koja je plijenila interes javnosti. Tema se odnosi na prekid i zabranu pjevačke karijere njenog pokojnog supruga Arkana za vrijeme njihovog braka o čemu je bilo puno špekulacija. Međutim pjevačica je sada otkrila da je bila nejna ideja da se povuče a ne Arkanova. Ceca, koja se proslavila kao folk pjevačica, odlučila je da se povuče i posveti ulozi supruge i majke. Međutim, naišla je na protivljenje supruga.

 

Po stupanju u brak nagađanja o mojoj sudbini su bila mnoga. Nagađanja su varirala od skorog završetka do neizvjesnog ishoda. Međutim, pokazalo se da su te glasine bile ništa više od neutemeljenog brbljanja. Moj suprug, vrhunski šarmer, uživao je u oblikovanju mene u ženu koju je obožavao. Odlučno je potvrdio da napuštanje moje karijere ne dolazi u obzir. Povremeno bi me obuzela frustracija, potaknuvši me na razmišljanje o odricanju od svog identiteta pjevačice u korist prihvaćanja majčinstva i obitelji. Ipak, takve su ideje samo rasplamsale njegov bijes.

Bilo je trenutaka kada je govorio da je pozornica moj pravi poziv, ali me upozoravao da se čuvam svakoga tko se usudio predložiti da je napustim. Ceca, pak, zasluge za to što ju je oblikovao u osobu kakva je danas, kako u osobnom, tako iu poslovnom životu, smatra upravo suprugom. Čvrsto je uvjerena da je Arkan imao jedinstvenu sposobnost predviđanja njezine budućnosti i njezinih trijumfa na Marakani. Njegova nepokolebljiva podrška i mudri savjeti ostavili su neizbrisiv trag u njezinom životu, a ona je uvijek izražavala duboku zahvalnost za njegovu ljubav, priznajući da samo pravi ljubavnik može imati takav utjecaj na ženu.

Nakon njegove smrti, Ceca je preuzela brigu o odgoju svoje djece. Unatoč tome što ima 50 godina, o mirovini ne razmišlja jer se marljivo fokusira na stvaranje nove glazbe. No, za nju je nastala nevolja jer među nama više nije njena pouzdana suradnica Marina Tucaković, koja je istinski razumjela njezin umjetnički stil.