Mnogo ljudi vjeruje da je naša sudbina zapisana u zvijezdama i redovno prate horoskope. U 2024. godini poznati ruski astrolog Pavel Globa istaknuo je da će se osobe rođene u horoskopskim znakovima Ovna, Vage i Riba susresti s značajnim preprekama u raznim aspektima svog života. Poznati astrolog Pavel Globe identificirao je tri različita horoskopska znaka kojima je suđeno da se suoče sa strašnim kušnjama i nevoljama u nadolazećoj 2024. godini. Ovan, Vaga i Ribe suočit će se s mnoštvom prepreka i teškim poteškoćama u mjesecima koji dolaze. Posljedično, čini se da osobe rođene pod ovim posebnim znakovima ne bi trebale očekivati ​​godinu besprijekornih ili povoljnih okolnosti.

 

Ovan

Godina 2024. donijet će duboku melankoliju za pojedince povezane s vatrenim znakom. Početak veljače donijet će sa sobom niz prepreka na radnom mjestu, budući da sukobi s onima na višim položajima prijete narušiti poštovanje koje su Ovnovi stekli od svojih kolega. Odstupajući od svoje uobičajene privrženosti društvenim konvencijama, Ovnovi su počeli pokazivati ​​nepoštivanje utvrđenih normi, potencijalno ulazeći u sumnjiv teritorij. Posljedično, njihovim će nadređenima takvo ponašanje ubrzo dosaditi, čime će pojedinci koji predstavljaju ovaj znak biti u opasnosti od gubitka posla.

Horoskopski znak Vaga je drugi znak u astrološkom kalendaru.

Osobe rođene pod horoskopskim znakom Vaga susrest će se sa značajnim zdravstvenim preprekama u 2024. godini. Pojavit će se niz poteškoća, koje će ih potencijalno učiniti “nepokretnima” na dulje vrijeme i ugroziti njihovu financijsku sigurnost. Astrolog iskreno moli Vage da daju prioritet svom ukupnom blagostanju, jer svako odgađanje rješavanja zdravstvenih problema može rezultirati ozbiljnim posljedicama.

 

Ribe

Prema astrološkom predviđanju Pavela Globe, osobe ovog horoskopskog znaka mogu očekivati ​​teško razdoblje u 2024. Točnije, na pomolu je duboko uznemirujuća razdvojenost. Unatoč činjenici da je veza dugo bila lišena energije, pripadnici ovog znaka neprestano su zatvarali oči pred neizbježnom istinom. Predstojeći put bit će izazovan, ali do kraja godine, Ribe će izaći iz dubina, pomlađene i prožete svježim osjećajem ravnoteže, snage i samopouzdanja.