S blistavom karijerom koja se sastoji od nebrojenih nezaboravnih likova, Petar Božović postao je omiljena osoba u lokalnoj zajednici. Sada s nepokolebljivom hrabrošću kreće u svoje sedmo desetljeće, i dalje daje prioritet svetosti svog osobnog života. Ipak, u nedavnom i neočekivanom intervjuu, iskreno je otkrio prethodno neotkrivene aspekte svog postojanja, ostavivši mnoge u čudu.

Istaknuta osoba na ovim prostorima, Petar Božović cijenjen je zbog svog glumačkog talenta. Poznat po svojoj oštroumnosti i neustrašivom izrazu lica, nikad se nije ustručavao uključiti se u iskrene razgovore o kušnjama i nevoljama koje su oblikovale njegov život. Unatoč njegovom mladenačkom izgledu koji odaje otpornost i postojanost, očito je da je oduvijek gajio duboko osjetljivu dušu, s ljubavlju koja je bila glavni pokretački čimbenik u njegovom biću.

Tijekom našeg zajedničkog sudjelovanja u kazališnoj predstavi “Strastveni Karamazovi” pod cijenjenom režijom Predraga Bajčetića u Studiju 212, pronašao sam ljubav i vjenčao se s iznimno talentiranom glumicom Marinom Koljubajevom. Nažalost, naša se bračna veza na kraju raspala kao rezultat dubokog razilaženja u pogledu naših planova za zasnivanje obitelji. Marina je pred izazovnim izborom odlučila prekinuti trudnoću, a ja sam gajio snažnu želju za većim kućanstvom. Nažalost, ove suprotstavljene perspektive na kraju su dovele do raspada našeg braka.

U iskrenom i bezrezervnom razgovoru Petar Božović otvoreno je govorio o nizu tema, uključujući i čimbenike koji su doveli do raspada njegovog braka s pokojnom glumicom Marinom Koljubajevom, koja je tragično preminula 2004. godine. “Primarni uzrok našeg rastanka bila je moja borim se da se pomirim s pojmom pobačaja. U jednom sam trenutku naglasila važnost imati obitelj i djecu. Kasnije, u godinama nakon njezine smrti, otkrila sam da dublje uranjam u ovu temu.

Glumica neizmjernog talenta karijeru je započela u televizijskoj emisiji “Neven”, koja se nedavno ponovno emitirala. No, tijekom trudnoće u drugom dijelu serije zamijenila ju je Neda Arnerić. U intervjuu za magazin Story, glumac je otkrio otkriće koje je promijenilo njihovu percepciju obiteljske dinamike. Unatoč njegovim protivljenjima, njegova supruga odlučila je prekinuti njihovo drugo dijete. Ta ga je odluka navela da povjeruje kako brak bez djece nema nikakvog značaja, jer znači da jednostavno mogu uživati ​​u životu cijeli život.