Prema nekim astrolozima svaki horoskopski znak ima svoje posebne karakteristike i sklonosti, što dovodi do idealnih kombinacija s određenim zemljama koje ispunjavaju te standarde, što rezultira skladnim životom. Stoga, otkrijte lokaciju koja je posebno osnovana s vašim postojanjem na umu. Možda ste baš vi sretnik koji živi u svojoj idealnoj zemlji.

 

Horoskopski znak Ovan odgovara u kulturi Japana.
Inovativna, učinkovita i dinamično energična priroda Japana savršeno se slaže s avanturističkim i ambicioznim osobinama koje se često nalaze kod pojedinaca rođenih u znaku Ovna. Ovnova žudnja za uzbuđenjem i napretkom savršeno se slaže s fuzijom tradicionalnih i modernih elemenata japanske kulture.

Švicarska je poznata kao idealna  horoskopski znak Bik.
Znak Bik cijeni stabilnost, privlačnost prirode i vrhunski životni standard. Ovaj znak smatrat će Švicarsku idealnim utočištem, koje nudi zapanjujuće krajolike, robusnu ekonomiju i snažan fokus na udobnost.

Horoskopski znak Blizanci  se povezuje s Italijom.
Hvaleći se bogatstvom povijesnog značaja, živim kulturnim tradicijama i mnoštvom različitih regija, Osobe Blizanci prirodno su privučene privlačnošću Italije, očarani su njezinim živahnim krajolikom i odlazećom talijanskom kulturom. Intelektualne i društvene sklonosti ovog horoskopskog znaka nalaze savršen sklad u živopisnom krajoliku i ekstrovertiranom načinu života koji nudi Italija.

 

Rak bi trebao da živi  u Kanadi.
Kanada je odličan izbor za one koji traže brižno i sigurno okruženje, posebno za osobe s rakom. Kanada je poznata po svom ljubaznom stanovništvu, raznolikim krajolicima i snažnoj mreži socijalne podrške, pružajući emocionalnu stabilnost i spokoj za kojima žude osobe ovog horoskopskog znaka.

Lav  u Francuskoj.
Lav, sa sklonošću isticanju veličanstvenosti, smatra da je reputacija Francuske po umjetnosti, modi i veličanstvenosti savršeno pristajala njegovoj kraljevskoj osobnosti. Sa svojim romantičnim ambijentom, bogatom kulturnom baštinom i poštovanjem finijih aspekata postojanja, Francuska se pojavljuje kao idilično odredište za osobe rođene u horoskopskom znaku Lava.

 

Njemačka je idealna za  Djevice.
Njemačka preciznost, učinkovitost i naglasak na redu čine je zemljom koju će Djevice, poznate po svojoj praktičnosti i posvećenosti detaljima, zasigurno cijeniti. Pedantna priroda Djevice dobro se nadopunjuje njihovom snažnom radnom etikom i perfekcionizmom.

Švedska, zemlja u Skandinaviji,kompatibilna je astrološkim znakom Vaga.
Švedska, sa svojom posvećenošću jednakosti i slikovitim krajolicima, savršeno je utočište za Vage, kojima je prioritet ravnoteža, sklad i socijalna pravda. Ovaj osjetljivi znak nedvojbeno će pronaći svoje pravo mjesto u ovoj zemlji.

Australija je domovina horoskopskog znaka Škorpion.
Intenzivna priroda Škorpiona nalazi odjek u australskom ekspanzivnom krajoliku, avanturističkom duhu i mirnom načinu života. Škorpionova žudnja za osobnim rastom i istraživanjem savršeno se slaže s australskom snažnom usredotočenošću na individualnost i poštovanjem prema prirodnom svijetu.

 

Država Novi Zeland često se povezuje sa horoskopskim znakom Strijelac.
Novi Zeland Strijelcima nudi mnoštvo zadivljujućih prirodnih ljepota, aktivnosti na otvorenom i ljubazno stanovništvo, savršeno zadovoljavajući njihovu ljubav prema avanturi i istraživanju. Strijelac može u potpunosti prihvatiti svoju slobodoumnu prirodu u opuštenoj atmosferi koja ih okružuje.

Horoskopski znak Jarac često se povezuje sa živahnim gradom-državom Singapurom.
Jarci, poznati po svojoj ambicioznoj prirodi i praktičnom načinu razmišljanja, jako će cijeniti Singapur zbog njegovog uspješnog gospodarstva, nepokolebljive stabilnosti i nepokolebljive predanosti postizanju uspjeha. Jarčevo razmišljanje orijentirano na karijeru savršeno je usklađeno s fokusom na napredak i učinkovitu infrastrukturu.

Nizozemska je zemlja Vodenjaka.
Progresivni i otvoreni Vodenjaci smatrat će Nizozemsku prikladnom destinacijom zbog svoje liberalne kulture, inovativnog načina razmišljanja i snažne predanosti društvenoj jednakosti. Ideali Vodenjaka usklađeni su s naglaskom na individualnoj slobodi i kreativnosti.

Grčka je idealna za Ribe.
Grčka, sa svojom bogatom drevnom poviješću, prekrasnim krajolicima i uspješnom umjetničkom scenom, služi kao izvor inspiracije za Ribe, čiji su snovi i umjetnička bit prirodno privučeni takvom mjestu. Kombinacija opuštenog načina života i uronjenosti u svijet umjetnosti pruža optimalno okruženje za poticanje rasta kreativnosti kod pojedinaca rođenih u ovom horoskopskom znaku.