Slađa Trajković je svojevremeno rekla istinu o svom vanbračnom detetu! Radiša Trajković Đani popularna je pjevačica narodne glazbe poznata po obiteljskoj idili sa suprugom Slađom Trajković i njihovo troje djece. No, malo tko zna da Slada ima i izvanbračnog sina Nikolaja koji živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Nikola, Slađin izvanbračni sin, danas 30-godišnjak, odlučio se kloniti javnosti.

  • Iako ne voli eksponiranje, redovito je u kontaktu sa Slađom, Đanijem i svojom braćom i sestrama. Iako se spekuliralo o napetostima između Slade i Nikolaja oko novca, Slada je te tvrdnje javno demantirala, istaknuvši da je Nikolaj uspješan, uspješan mladić koji ne ovisi o drugima – Shraddha je navodno skrivala činjenicu da ima sina, ali Dani s njim nije razgovarala i nitko nije vidio dijete. Najstariji sin navodno je Sradhi zamjerao što je odgojio troje djece, a da mu ona ništa nije dala, no nije bilo tako. Ova tema jako je rastužila Slađu, a pričalo se da je njen sin od Danija tražio novac i da je to razlog njihovog lošeg odnosa.

Istina, nisu se često sretali, budući da je on živio i radio u Americi, ali došao je u Beograd i tada su se upoznali. U kontaktu je s Milošem, Markom i Sofijom, koji se međusobno čuju, kao i sa Slađom i Đanijem. Kad su dobili prvog sina Miloša Đanija, rekao je Slađi da može živjeti s njima s prvim djetetom, ali da će živjeti u Americi. Bio je jako sretan, išao je u školu, imao je prijatelje, nije žele da se vrate u srpsku Ameriku – rekao je Slađin prijatelj jednom prilikom, kada je Slađa objavila i njegov identitet.

– Nikad to ne skrivam, uvijek kažem da imam četvero djece. On se spremao za Đanija, a Đani za njega. Živi i radi u Sjedinjenim Državama, diplomirao je na dva sveučilišta, lijep je i inteligentan čovjek. S Nikolajevim ocem nemam kontakta, nema potrebe. Naš sin je ostvaren čovjek, a ne dijete. Prošle su godine otkako nisam bila s tim čovjekom. Kada Nikolaj bude mogao da dođe u Beograd, svi ćemo ga vidjeti – rekla je Slada, koja je svojevremeno napisala “Blick”. Radiša Trajković, poznat i kao Đani, srpski je folk pjevač. Rođen 27. siječnja 1973. u Prištini.

Jani je u rodnom gradu išla u osnovnu školu. Oženio se Slađanom, koja iz prvog braka ima sina. Pjevačica je rodila dva sina, Miloša i Marka, te kćerku Sofiju. Jani je želio još jednu djevojčicu, ali njegova supruga nije pristala. Priznao je da ga je zabrinulo kada je Slađana pročitala da joj je bio nevjeran, ali smatra da je najvažnije da se uvijek može vratiti kući. Rekao je i da mu je drago što se njegov sin Marko seksa s Tijanom Ajfon i drugim zvijezdama jer će od njih mnogo naučiti.

  • Dani je navodno platio Tijani 500 eura kako bi Marco s njom izgubio nevinost. Ima brata Gorana koji je osuđen na godinu dana zatvora jer je starici opljačkao stan i ukrao 15.000 dinara. S mnogim estradnim kolegama, koje je smatrao lažljivcima i umišljenim budalama, nije bio u dobrim odnosima. Dani je pio i kockao, zbog čega je bio dužan zelenašu. Dugovi su mu iznosili 200.000 eura, pa je kuću u Mirijevu morao prodati ispod cijene. Dobio je 120.000 eura, a ostatak posudio.