Nije rijetkost da djeca poznatih ličnosti i sama postanu slavna a primjer za to je i Nika Tošić koja iako jako mlada ima veliki broj pratitelja na društvenim mrežama. Na Tik Toku ona je idol djevojčicama njenog uzrasta. Mlađa kćerka Jelene Karleuše jako je angažirana na popularnoj društvenoj platformi TikTok.Svaki dan njezini vjerni pratitelji željno iščekuju njezine objave koje su pretežito ispunjene divnim humorom.Duškova i Jelenina kćerka posjeduje neosporivu karizmu koja osvaja ne samo njezine vršnjake već i široku lepezu pojedinaca iz različitih dobnih skupina koji je prate.Nažalost, čini se da Nika Tošić ima poteškoća s odgajateljima u njihovoj obrazovnoj ustanovi.

 

Pratitelji kćerkeJelene Karleuše, koji su navikli na njene šaljive komentare, ostali su zatečeni i zabrinuti kada je njena mlađa ćerka spomenula da razmišlja da preskoči maturu.

“Nisam sigurna oko svojih planova za diplomu, trebam li doći ili ne… Uobičajeno je pozvati profesore u znak poštovanja, ali nemam želju pozivati ​​nikoga. A da stvar bude gora, nedavno sam otkrila da Neće ići samo moj razred, VIII-1, nego i još jedan odjel, to je stvarno nepodnošljivo”, izrazila je frustraciju Nika, a zatim nastavila.

“Međutim, ako odlučim ne doći, svjestan sam da ću u budućnosti požaliti. Prilično je glupo da većina mojih prijatelja ne želi ići, ali je doista šteta. Bit ću u društvu svojih Ostali prijatelji, iako ih samo mali broj dolazi, vjerojatno zbog prisutnosti profesora Osobno ne bih dopustila da me profesori odvrate od odlaska, ali nažalost nemam alternative”, zaključila je napuštajući sve. zbunjena zašto profesori u njezinoj školi nisu zagrljeni na maturalnoj večeri.

 

U jeku svojih pratitelja koji su se bavili spomenutom temom, Nika je u istoj objavi jasno dala do znanja da gaji dodatnu zabrinutost.

Ne samo da je zabrinuta oko pronalaska savršene maturalne haljine, već ima i želju riješiti se viška kilograma.

“Još sam neodlučna što odjenuti, ali uvjerena sam da ću do tada skinuti još pet kilograma. U samo tjedan dana već sam uspjela smršaviti tri kilograma. Željno iščekujem izgledati fantastično! I Također sam uzbuđen što mogu isprobati nove artikle koje sam kupio, uključujući preslatkog ljubimca Jelenin i Duška kojeg sam nedavno otkrio.

U bliskoj budućnosti vjerojatno ćemo otkriti kako će Nikini roditelji reagirati na njezine nedoumice, događanja u njezinoj privatnoj školi, odnosno hoće li se djevojka nakon završetka školovanja pozabaviti svojim optužbama, uz mogućnost da majka radi isto.

@frnotnika

Matura će biti baksuz

♬ original sound – not nika

 

Inače, Karleuša, koju mnogi smatraju simbolom mode, stekla je značajna globalna priznanja svojim krojevskim odabirom tijekom godina. Njezino međunarodno priznanje doseglo je nove visine 2015. kada je dospjela na naslovnice optuživši i Kim Kardashian i kasnije Beyoncé da oponašaju njezin osebujni smisao za modu.

Ova ju je kontroverza izbacila u središte međunarodne pozornosti, što je dovelo do pojavljivanja na raznim medijskim platformama, uključujući renomirani show Wendy Williams, gdje se uključila u rasprave o svom jedinstvenom stilu i prisutnosti na internetu.

  • Sljedeće godine Kardashian je u svojoj kolumni Woman Crush Wednesday izrazila divljenje Karleušinom smislu za modu, pojasnivši da je za Jelenu postala svjesna tek nakon što je o njoj čitala u medijima.

Godine 2016. Karleuša se na internetu posvađala s poznatim talijanskim modnim dizajnerom Stefanom Gabbanom, koji ju je u komentarima na njezinu objavu na Instagramu optužio da nosi krivotvorene komade Dolce & Gabbana. Nakon privatne poruke s Gabbanom, Karleuša ga je uvjerila da je riječ o komadima kupljenim u službenoj trgovini D&G. Gabbana joj se nakon toga ispričao i uklonio svoj zloglasni komentar.

 

Početkom 2016. Jelena je ponovno imala priliku eksponirati se na međunarodnoj razini. To se dogodilo kada je dokumentarni film, koji je prošle godine dobio Oscara, pogrešno uključio neautoriziranu snimku s Jeleninog koncerta 2013., lažno ga predstavljajući kao jedan od posljednjih nastupa Amy Winehouse uživo u Beogradu.

U početku je Jelena namjeravala pokrenuti sudski postupak protiv redatelja filma zbog kršenja autorskih prava. No, naposljetku je odlučila odustati od tog postupka u znak poštovanja prema preminulom pjevaču.

Kao zagovornica LGBT prava, postala je istaknuta osoba u Srbiji i hvaljena je kao gay ikona. Osim što podržava LGBTQ+ zajednicu, Karleuša je također aktivno uključena u promicanje prava životinja te je čak postala partner s PETA-om 2018.