Ceca Ražnatović je jako bliska sa svojom sestrom Lidijom i ona joj je najveća podrška i oslonac u životu. Do nedavno je Lidija sa svojim suprugom i 4 djece živjela u Cecinoj vili a onda su se preselili u vlastitu. Na prošlogodišnjoj proslavi 18. rođendana svoje sestre Helene Ocokoljić Anastasija Ražnatović nažalost nije mogla doći. No, njezina teta Ceca sve je ugodno iznenadila dovevši na događaj talentiranog mladog repera Vojaža.Već u to vrijeme pojavile su se brojne sumnje oko pokvarene veze između Anastasije i Helene.

 

Unatoč komplikacijama s potrebnim dokumentima, Cecin nasljednik prošle godine nije uspio otputovati iz Španjolske. No, pronašla je jedinstven i dirljiv način kako Helenu ugodno iznenaditi, izmamivši joj suze radosnice.

Anastasija je putem videa čestitala Heleni na punoljetnosti, a također joj je pomogla u stvaranju videa koji je zabilježio Helenino odrastanje uz njihovu obitelj.

Ove večeri izgledate zapanjujuće izvrsno. Moja najiskrenija želja je da se provedete izvanredno i da vam se ova noć zauvijek ureže u sjećanje. Iskoristite svaku priliku kako biste je učinili doista izvanrednom.

Anastasija, član vaše obitelji, zajedno s nama ostalima, pripremila je posebno iznenađenje za vas. To je retrospektiva vašeg dosadašnjeg života i iskreno se nadamo da ćete je cijeniti. Nisam mogao a da ne poteku suze dok sam to gledao, iako nije tajna da sam prilično emotivan. Zato se udobno smjestite, opustite i uživajte u ovom iskrenom poklonu od svih nas.

 

Nakon što je svjedočila potresnim trenucima vlastitog sazrijevanja, Helena nije mogla suspregnuti suze.

Zaprepaštenje nije smanjeno ni ove godine jer je Anastasija Ražnatović na svom Instagram profilu čestitala rođendan svojoj sestri Heleni za njen 19. rođendan.

Ispod fotografije na kojoj je zagrljena sa mlađom sestrom, Anastasija je s ljubavlju napisala: “Sretan rođendan, draga moja”.

Sestre su, unatoč fizičkoj udaljenosti, ostale bliske kroz cijelo djetinjstvo, odrastajući zajedno pod istim krovom u Ljutice Bogdana.

Vrijedi napomenuti da je proslavi 18. rođendana Helene Ocokoljić prisustvovalo ukupno 150 ljudi, a Ceca je priredila iznenađenje za svog dragog.

 

Dok razmišljam o vremenu koje je prošlo od Helenina rođenja, čini mi se kao da su godine brzo prošle. Prije nego što sam shvatila, moja se djevojčica transformirala u tinejdžericu, a zatim u mladu ženu.

  • U serijalu “Ceca Show” omiljena folk zvijezda izrazila je nedostatak iznenađenja, priznavši da vrijeme leti jer željno iščekuje dolazak unuke. Zatim je nastavila s detaljnim opisom sve djece u svojoj obitelji.

Helena pokazuje znakove tjeskobe, hitnosti, histerije i potrebe za kontrolom kada je u pitanju njezina teta. Victor, s druge strane, ostaje miran i pribran, pokazujući osjećaj sluzi. Iliju karakterizira nervoza i visoka razina energije. Što se Petra tiče, on je suosjećajna osoba koja posjeduje duboko razumijevanje i ljubav prema svima.

Prema Cecinim riječima, Veljka karakteriziraju nervoza, prgava narav, nestrpljivost i jaka želja za uspjehom. S druge strane, Anastasija je opisana kao netko tko ostaje smiren i pribran, opuštenog načina razmišljanja.

 

Tasina biografija:

Nakon njezina ulaska u glazbenu industriju, mediji su se počeli intenzivno baviti Anastasijinim osobnim životom. Godine 2012. bila je u vezi s Nemanjom Zaladom, sinom Radeta Zalade, bivšeg golmana Partizana. Kasnije, 2014. godine, Anastasija se zabavljala sa šest godina starijim Kostadinom Terzićem, sinom Zvezdana Terzića.

  • Igrom slučaja, Anastasijin brat Veljko je u isto vrijeme bio zaručen za Kostadinovu sestru Mašu. Anastasija je izrazila nameru da se uda za Kostadina kada završi studije, ali je njihovoj vezi došao kraj sredinom 2016. godine.

U proljeće 2021. domaći su tabloidi objavili da je Anastasia u ljubavnoj vezi s biznismenom Đorđem Kuljićem. Đorđa, mladog Novosađanina koji se školovao u Americi, ranije su povezivali s Anjom Valente, kćeri Dragana Stojkovića Pixija, ali i sa starletom Stanijom Dobrojević i manekenkom Sofijom Milošević.

U svibnju 2021. kružile su glasine da se par odlučio skrasiti u Beogradu, a izvještaji su sugerirali da je Ceca, Anastasijina majka, odobrila kćerin izbor. Međutim, kasnije su mediji u veljači 2022. otkrili da je njihovoj petogodišnjoj vezi došao kraj. Navodno su zbog pretrpanog rasporeda i profesionalnih obveza sve manje vremena provodili zajedno, što je u konačnici i dovelo do prekida.

Prema navodnim insajderima iz određenih tračerskih publikacija, razdvojenost između njih okarakterizirana je kao “nevjerojatno prijateljska” i nije bilo umiješanosti bilo kojeg vanjskog subjekta u odluku o prekidu veze. Zanimljivo, samo mjesec dana kasnije odjeknula je vijest da je Anastasia uplovila u ljubavnu vezu s Nemanjom Gudeljom, profesionalnim nogometašem Seville.