Svi znaju da je Danijela Martinović bila decenijama u vezi sa Petrom Grašom te da je nedavno našla i novog emotivnog partnera. Malo je poznata činjenica da je Danijela Martinović u prvom braku bila u braku s poznatim glazbenikom. Nedavno je pažnju ponovno privukao video na kojem zajedno nastupaju Danijela Martinović i Marko Perković Thompson, koji oživljavaju uspomene na njihovu osebujnu romansu u krugovima hrvatske pop glazbe.

Godine 1995. njihova je priča započela spontanim spajanjem kada su izmijenili zavjete. No, prvi suprug Danijele Martinović ostao je dio njezina života tek tri godine… Proces poništenja braka unutar crkve zahtijevao je dodatnih sedam godina. Nakon razlaza s Thomsponom, Danijela je uplovila u novu vezu s pjevačem Petrom Grašom, a u nevjenčanom braku su bili 24 godine. Nažalost, i ovo poglavlje njezina života završilo je burno i nesretno.

Vrijedi istaknuti kako je ljubavnoj vezi Danijele Martinović i Petra Graše nedavno došao kraj nakon dugog putovanja dugog 24 godine. Priča o njihovoj razdvojenosti i dalje izaziva buru u zajednici, unatoč činjenici da se poznati hrvatski pjevač u međuvremenu vjenčao s Hanom Huljić i da su zajedno dočekali njihovu kćer Albu. Kraj dugogodišnje ljubavne veze Petra i Danijele bio je veliko iznenađenje, pogotovo s obzirom na brzu objavu Petrove ženidbe s kćeri Tončija Huljića. Dok se Danijela od prekida s Grašom držala potajno, nedavno je dala intervju u kojem je govorila o svom novootkrivenom interesu za pisanje uz pjevačku karijeru. Neki čitatelji zaključili su da njezine riječi sadrže suptilnu poruku namijenjenu Graši.

Kad sam imala devetnaest godina, počela sam preispitivati ​​svoj identitet. Unatoč tome što sam započela pjevačku karijeru i iskusila uzbuđenje popularnosti, u mojoj je duši bila praznina. Ta žudnja za dubljim ciljem bila je prisutna čak i tada. Međutim, oklijevala sam podijeliti te osjećaje s drugima, bojeći se da će ih odbaciti kao razmišljanja mladosti. Splitska umjetnica otkrila je da u današnje vrijeme to više nije slučaj.