Malo je poznata činjenica da je Danijela Martinović u prvom braku bila u braku s poznatim glazbenikom. Osebujna ljubavna priča u hrvatskoj pop glazbi nedavno je ponovo privukla pozornost kada je ponovno osvanuo video na kojem zajedno nastupaju Danijela Martinović i Marko Perković Thompson. Ako ste zaboravili, dopustite nam da vam probudimo sjećanje – kako pišu hrvatski mediji, šuškalo se da su se tajno vjenčali.

Spontanim spletom događaja započelo je njihovo zajedničko putovanje koje je kulminiralo vjenčanjem 1995. No, prvi suprug Danijele Martinović ostao je prolazna pojava, napustio je njezin život nakon samo tri godine. Poništenje braka u crkvi bio je proces koji je trajao dodatnih sedam godina. Nakon razvoda od Thomspona, Danijela je uplovila u novu vezu s pjevačem Petrom Grašom, a zajedno su proveli 24 godine. Nažalost, i ovo poglavlje njezina života završilo je burno i nesretno. Sjećanje javnosti na spot Danijele i Thompsona ostaje živo i nakon svih ovih godina. U nastavku pogledajte snimku kako je sve izgledalo.

Vrijedi istaknuti kako je ljubav koju su dijelili Danijela Martinović i Petar Graša relativno nedavno ugasila, zaključivši 24-godišnji put. Priča o njihovoj razdvojenosti i dalje pogađa zajednicu, unatoč činjenici da se poznati hrvatski pjevač u međuvremenu vjenčao s Hanom Huljić i poželio dobrodošlicu kćeri Albi u njihov život. Kraj dugogodišnje ljubavne veze Petra i Danijele šokantno je iznenadio, pogotovo s obzirom na brzu objavu Petrove ženidbe s kćeri Tončija Huljića. Dok se Danijela od razlaza s Grašom držala potajno, nedavno je dala intervju u kojem je govorila o svom spisateljskom pothvatu uz pjevačku karijeru. Neki čitatelji čitajući između redaka nagađaju da je možda suptilno poručila Graši.

Kad sam imao samo devetnaest godina, zatekao sam se kako preispitujem vlastiti identitet. Unatoč tome što sam započela pjevačku karijeru i osjetila okus slave, u meni je postojao duboki osjećaj praznine. Činilo se da čak i tako mlad žudim za nečim značajnijim. Međutim, oklijevao sam podijeliti te osjećaje s bilo kim, bojeći se da će moju introspekciju odbaciti kao puku mladenačku naivnost. Ova splitska umjetnica ispričala je svoj vlastiti put i naglasila da su se vremena promijenila, a takva introspekcija danas je sve više prihvaćena.