Unatoč mnoštvu točnih i izmišljenih narativa koji okružuju njihovo partnerstvo, neporecivo je da su obje osobe postigle izvanredan uspjeh u svojim karijerama. Pojava fotografije koja prikazuje Duška Tošića iz njegovih ranih godina izazvala je pozornost na društvenim mrežama, ali nije uspjela zasjeniti trajnu priču o njihovoj bračnoj zajednici.

Jelena Karleuša i Duško Tošić već duže vrijeme proživljavaju turbulentnu vezu, iako i dalje žive zajedno i u zakonskom braku. Uz šuškanja o pjevačičinoj vezi s Ognjenom Vranješom, kolegom njezina supruga, tome se kao faktor pridonosi i Duškovo osjećanje da više nije dio obitelji koju je s poznatom pop zvijezdom uspostavio prije petnaest godina. Dok Karleuša rijetko govori o braku i ljubavi, pred kraj prošle godine otkrila je da se žestoko bori za očuvanje jedinstva svoje obitelji, osiguravajući da Atina i Nika budu odgajane uz nepokolebljivu ljubav oba roditelja, pod istim krovom. umjesto odvojenih lokacija.

Iako je razmjer ikakvih promjena od tada neizvjestan, ono što je sigurno je golem odjek fotografije Duška Tošića iz mladih dana na društvenim mrežama, što nas navodi na zaključak da je doživio nevjerojatnu transformaciju. Sadašnji uspješni nogometni menadžer, koji je nekoć bio nogometaš, nedavno je podijelio fotografiju iz svojih prvih dana u sportu. Na slici se čini osjetno vitkijim, zbog čega mu dres izgleda labavo na tijelu. No, njegov osebujni izgled, uključujući i zadivljujuće svijetloplave oči, ostaje nepromijenjen, osvajajući srce nezaustavljivog pjevača.

Tošićeva postignuća, koja danas ponosno pokazuje, pripisuju se isključivo njegovom prirodnom talentu, posebno s obzirom na njegovo skromno podrijetlo. Postavljena fotografija služi kao dokaz njegove skromnosti i nepokolebljive predanosti sportu koji strastveno voli. Duškova drastična transformacija osobnog izgleda učinila ga je neprepoznatljivim čak i vlastitoj supruzi, budući da nekada živahni mladi nogometaš sada postoji samo kao privid nekadašnjeg sebe.