Postoji određeni broj ljudi koji su uspljeli svojim idejama i radom da postanu bogataši iako su odrasli u neimaštini.Branko Babić, bogati srpski poduzetnik poznat po nadimku Kralj obrva, ističe se kao jedan od rijetkih pojedinaca koji otvoreno dijeli svoja postignuća, metode uspjeha i stvaranja bogatstva. Uloživši svega 200 eura, otvoreno je otkrio da je svoj put započeo bez ičega, a sada zarađuje gotovo 100.000 eura mjesečno, nedvojbeno inspirirajući brojne mlade pojedince da povjeruju u vlastite poduzetničke aspiracije.

Po prvi put je predstavio svoju raskošnu rezidenciju na selu, koja mu služi kao primarno prebivalište uz njegov milijunski posao, budući da savršeno odgovara njegovim osobnim preferencijama i afinitetima. Smješten na privatnom jezeru, njegov prekrasan stan i prostrano imanje mogu se pohvaliti parkingom koji izaziva zavist. Pojedinac poznat kao Branko Babić zaslužio je titulu “kralja obrva” te je za YouTube kanal Business Stories podijelio fascinantnu anegdotu. U intervjuu je otkrio da je kupio ukupno četiri stana  u Beogradu na vodi , a sve zahvaljujući ljubavi prema sladoledu!

Jovica i ja odlučili smo se prepustiti sladoledu vozeći se kabrioletom. Dok smo uživali u slatkoj poslastici, nismo mogli a da se ne divimo zadivljujućoj arhitekturi obližnje zgrade. Ispostavilo se da ima stanova na prodaju u Beogradu, tik uz vodu. Zaintrigiran, predložio sam da uđemo unutra i istražimo. Zgrada Geozavode bila je apsolutno fascinantna, ali nas je osoba na ulazu obavijestila da unutra ne možemo uživati ​​u sladoledu. Međutim, spomenuo je da će nam to biti dopušteno ako budemo kupovali stan. Na zaigran način, odgovorio sam da ću kupiti ne jedan nego 4. Osoba je mislila da se šalim, a na naše iznenađenje, kad smo se sljedeći dan vratili da potpišemo papire, dali su nam cijelu kutiju sladoleda. Branko se rado prisjeća ove nezaboravne zgode koja je danas postala omiljena anegdota.

Kao dječak, Branko je otvoreno dijelio svoju ambicioznu težnju da jednog dana vozi luksuzni Rolls-Royce. Nevjerojatno, taj san iz djetinjstva za njega je postao stvarnost. Trenutno nastanjen u rodnom Ratkovu, Branko je iskoristio priliku i kupio imanje koje je vrijedni njemački gastarbajter pretvorio u izuzetnu oazu. Branko je bez oklijevanja uložio u zemljište, pokazujući nepokolebljivu predanost svom novopronađenom domu.